Začina sezóna wellness pobytov 2013, wellness hotely ponukajú aj lacné wellness pobyty a výhodné akcie...

Začina sezóna wellness pobytov, wellness hotely ponukajú  lacné wellness pobyty  a výhodné akcie...

Novodobý boom wellnes pobytov, ktorý nastal s ich navštevovaním zužitkovalo nejedno kúpeľné mesto. Vyberať si môžete nielen zo širokej ponuky cieľových destinácií, ale aj spomedzi zaujímavých služieb. Jednotlivé možnosti sa skladajú z kombinácií liečebných, relaxačných, posilňovacích, ozdravujúcich, ale aj skrášľujúcich či zoštihľujúcich služieb.

 

Ako ušetriť pri kúpe wellness pobytu alebo pobytu v kúpeľoch.

Je tu sezóna wellness pobytov a kúpeľov preto je príjemné zapršanú jeseň a predvianočné obdobie spestriť wellness pobytom v peknom hoteli alebo v kúpeľoch.
Ak chcete ušetriť alebo ste viacpočetná rodina, kde je dobré každé Euro, môžete ušetriť ak si relaxačné či wellness pobyty objednáte tu

Vyhľadájte si wellness pobyt podľa lokality, a želaní

 

Pokúste sa nájsť lacnejšie wellness pobyty. Pri cene cca 30 Eur za noc sa už ponúka dosť pobytov na Slovensku aj v zahraničí


Akciove wellness pobyty ponukajú overené značky aj nové wellness hotely

Najstaršie kúpele vznikli pred stovkami rokov. Liečiť si tu môžete zdravotné problémy, no určite vás upúta aj ponuka wellness pobytov. Vyberať si môžete z niekoľkých tematických zameraní. Hotely sú kombináciou starých tradícií a noviniek, ktoré dotvárajú luxusnú atmosféru. Ubytovať sa môžete pravdaže aj v lacnejších zariadeniach. Je len na vás akú možnosť pre wellnes pobyt si vyberiete.  Počas troch dní wellness pobytu budete mať v cene zahrnutý neobmedzený vstup do bazénov, vírivky a sauny. Ďalším bonusom wellness pobytu môže byť  aromatický kúpeľ pre dvoch, thajská masáž a pobyt v soľnej jaskyni. Rovnako atraktívne wellness pobyty najdete v hoteloch Patince, Permon, Kontakt, Kaskady a ďalších.
 

Čaro wellness pobytov aj v Maďarsku

Náš južný sused Maďarsko má na svojom území taktiež niekoľko miest s liečivými prameňmi, tak ako aj u nás. Niektoré z nich sa nachádzajú pri dobre známom Balatone, iné nájdete rotrúsené po krajine. Zaujímavé je vždy ich zameranie. Maďari sa totiž rozhodli ponúkať rôzne zaujímavé alternatívy, ktoré vás upútajú už samotným názvom. Väčšina z nich má priamo v cene zarátanú polpenziu a ubytovanie. Relax dni v Soproni obsahujú okrem voľných vstupov do bazénov a sáun aj liečebnú masáž, Spa ošetrenie nôh, soľný peeling a aromatický kúpeľ. Zaujímavý je aj týždňový pobyt „aktívne osvieženie“ v kúpeľoch Hévíz. Na každý deň bude pripravená jedna procedúra. Čakajú na vás relaxačné vane, masáže, hodina pilates a k tomu niekoľko neobmedzených vstupov do zaujímavých priestorov celého hotela. Nebudete musieť ani preletieť stovky kilometrov, aby ste ochutnali čaro východu. To môžete vyskúšať už v maďarskom Balatonalmádi. Čakajú vás wellness pobyty, thajské masáže a opäť neobmedzené vychutnávanie si vodného sveta.

 

Rakusko a Francúzsko pre náročnejších

Ak vás doterajšia ponuka neuspokojila a vy hľadáte wellness pobyty, ktoré ponukajú niečo viac, určite vás osloví Francúzsko. Za svetoznáme kúpele Vichy hovorí určite aj rovnomenná kozmetika, ktorá sa vyrába z miestnej jedinečnej vody. Krátkodobé pobyty zamerané len na rozmaznávanie vás a skrášľovanie vášho zovňajšku však budú stáť o čosi viac ako naše susedské krajiny. Ďalšia známa kúpeľná oblasť sa nachádza v Midi-Pyrenees, kde sa zameriavajú na liečenie detských chorôb, žalúdočných problémov a redukovanie obezity. Na výber máte medzi troj- alebo päťdňovými pobytmi. Sedemnásť rekreačných centier ponúka aj vernostné bonusy. Do konca maja môžete skombinovať wellness pobyt aj s lyžovačkou.
 

Tip na záver:

Jednotlivým wellness pobytom je prispôsobená aj strava. Na výber si dajte hlavne zdravé jedlá, ktoré dopomôžu k celkovému relaxu tela.
Niektoré hotely sa zameriavajú aj na wellness pobyty pre rodiny s deťmi. Časť služieb ako bazény alebo sauny môžete stráviť spolu s nimi. Počas masáži a špeciálnych procedúr sa vám o ne postarajú hoteloví animátori.

 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK