WELLNESS POBYT na chate alebo aj DOMA

ak sme veľmi unavení, už len samotné pomyslenie na to, že by sme sa mali začať niekam baliť a zariadiť vo veľkom strese množstvo vecí iba kôli tomu, aby sme na pár dní vypadli z domu, nás desí. A potom –mnohí z nás sú vlastne celkom šťastní aj doma a túžia len po troche nehy a pohody…

Ak je to tak a ak namiesto rušnej zábavy uprednostníme radšej nežné chvíle vo dvojici, zabudnime na telefóny a kalendár plný termínov, ,,odpojme sa od bláznivého sveta´´, naplánujme si krásny oddych s partnerom a nenechajme sa ničím rušiť, Ponúkame zopár tipov:

Nezabudnite si zbaliť: VEĽKÉ OSUŠKY, POHODLNÉ PAPUČE, SVIEČKY, PENU do KUPEĽA, VONNÉ OLEJE, OVOCIE či ini MAŠKRTY...

1. Ak máme obavy, že v pohodlí vlastného príbytku sa predsa len nedá zariadiť totálna nerušenosť, naplánujte si takýto oddych hoci aj na chate či v peknom hotelíku, ktorý nie je vzdialený viac ako hodinu jazdy autom od vášho bydliska.

2. V prípade, že túžime po saune, perličkovom kúpeli či odbornej masáži, vyberme si hotel, ktorý takéto služby ponúka.

3. Ideálne je, ak si súčasne môžeme objednať aj služby kozmetičky, kaderníčky či pedikérky.

4. Či už doma, alebo v hoteli, krásny víkend v štýle welness by mal začať dôkladnou očistou a zmyselným kúpeľom. Zmyme teda všetky starosti blahodarnou sprchou a až potom sa ponorme do vane plnej vody, do ktorej sme pridali prísady podľa vlastného uváženia. Je len na nás, či si doprajeme pôžitok z bohatej peny alebo z vonných olejov, ktoré urobia náš kúpeľ ešte zmyselnejší.

5. Do kúpeľne si prichystajme všetko, čo budeme potrebovať, vrátane peny, kúpeľových prísad, špongie, sprchovacieho i vlasového šampónu, balzamu na vlasy, osušiek i mäkkučkých županov.

6. Nezabudnime na sviečky, ktoré môžeme zaujímavo rozmiestniť okolo celej vane. Viete aké romantické je kúpanie iba pri svetle sviec?

7. Súčasťou očistného rituálu je aj umývanie vlasov. Aby sme však z neho mali skutočný pôžitok, mali by sme si vlasy umyť vzájomne. Výnimočnosť situácie umocní aj luxusnejší alebo úplne nový šampón aký sme doteraz nepoužívali.

8. Vhodným a vítaným osviežením je čerstvé ovocie, ktoré si ešte pred kúpeľom naaranžujeme na misku a môžeme si ho dopriať počas kúpeľa i po ňom.

9. Po kúpeli a jemnom osušení je najvhodnejší čas na ošetrenie pokožky telovým mliekom alebo olejom spojené so vzájomnou masážou.

10. Zvyšok dňa či večera závisí už len od nás. Či už bude nasledovať oddych, nežnosti, alebo večera spojená s dlhou prechádzkou, isté je, že takto prežitý víkend prospeje nielen nášmu zdraviu ale aj partnerskému vzťahu.

Krása, wellness a romantika na výber pre Vas.

 

Skraslovacie pobyty pre zeny Wellness pobyty Romanticke pobyty

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK