Ubytovanie na Širave - dovolenka, romantický víkend či oslava na chate.

REKREAČNÝ OBJEKT - CHATA na prenájom pre 6-11 osôb, cez sezónu jún až august je cena od 65 do 85 Eur /noc . Pri prenájme len 1 noc  je cena  99 Eur . Pri prenájme na 3 dni a dlhšom možná zľava.

14 min. k vode, ticho a pekný vyhľad, ideálne pre skupiny ,1 alebo 2 rodiny s deťmi.

Na prizemí objektu su 2 izby + kuchynka a WC. Na poschodí su 3 izby + kupelňa a väčšia Logia viď FOTO. V každej izbe ( 5) sú 2 ložka alebo rozťahov. gauč + možnosť 2 prístelok. Vonku na prizemí je zastrešená terasa, travnatá plocha na hranie a športovanie a posedenie s lavičkami a ohniskom bez strechy. Okrem základnej výbavy je možnosť podľa dohody rozširiť výbavu o gril, kotol na guľaš, videoprojektor, 2 horské bicykle, 2 tenisové rakety.

V okruhu 1 km sa nachádzajú hotely s bazénmi, reštaurácie, fitness, telocvičňa s ping pongovým stolom. Nájdete tam tiež tenisové ihriská a bowling. Vhodné miesto na pekné prechádzky resp. ľahšie túry. Napríklad k Vinnému jazeru je cca 30 minút pešo po lesnej ceste. Ďalšia možnosť prechádzky  je cestou pri viniciach na kopec nad obcou Kaluža s nádherným výhľadom na Šíravu a celé okolie.

kontakt : 0915 967 280

                             mail : jozefzmi@gmail.com

 

 

 

                              kontakt : 0915 967 280

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK