Tip ako ušetriť - lyžovanie na jeden skipas kúpený v predsezone

Spoločný lístok može platiť pre niekoľko stredísk, ak si ho kupite v predsezone ušetríte až 30 % a tým že je spoločný máte na výber veľké množstvo ubytovania.
Na spoločnom lyžiarskom lístku sa pre novú zimnú sezónu dohodli lyžiarske strediská, ktoré patria pod Tatry Mountain Resorts a Park Snow. Znamená to, že v celých Vysokých Tatrách bude stačiť lyžiarom, ktorí si kúpia dvojdňový alebo viacdňový lístok, jeden skipas.
Na tento skipas budú môcť lyžovať vo všetkých vysokotatranských strediskách – v Tatranskej Lomnici, Starom Smokovci, Liptovskej Tepličke aj na Štrbskom Plese. Okrem toho bude platiť aj v ďalších strediskách, ktoré patria do zoskupenia Park Snow – vo Veľkej Rači a Donovaloch. Cena dvojdňového lístka by mala byť 35 eur v predsezóne, 56 eur cez Vianoce a Nový rok a 47 eur od 10. januára.
Okrem tohto skipasu bude v predaji aj tzv. Slovakia Super Ski Pass ktorý bude 10- alebo 15-dňový, resp. si ho bude možno zakúpiť na celú sezónu. Okrem už spomínaných stredísk bude platiť aj v zariadeniach Tatry Mountain Resorts v Nízkych Tatrách – Chopok sever a Chopok juh, spolu na 85 kilometroch lyžiarskych tratí. Ceny všetkých lyžiarskych lístkov sú o niečo nižšie ako minulý rok.
Spoločné lyžiarske lístky, na ktoré sa dá lyžovať v niekoľkých strediskách, sú v zahraničí už roky samozrejmosťou. Slovenské lyžiarske strediská predávali spoločné lístky len v zariadeniach, ktoré mali toho istého majiteľa.
Spoločný lyžiarsky lístok mali minulý rok aj v Turci, dalo sa naň lyžovať v strediskách Snowland Valčianska, Winter Park Martinky a v Jasenskej doline.
 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK