Šírava zažila pekný zaver leta 2011

Zemplinská šírava bez víkend 27-28. augusta aj vplyvom pravého letného počasia zažilá nápor navštevníkov, stovky kúpajúcich v bázenoch aj vode širavy večer doplnili zábavychtiví navštevníci z blizkého aj vzdialenejšieho okolia.Hlavne strediska KALUŽA a KLOKOČOV boli vyťažené a každý si mohol výbrať podľa svojho gusta až po naročnejších pre ktorých je v stredisku Klokočov požičovňa vodných skutrov a rôzných plavidiel na ktorých sa da vyšantiť alebo dokonca aj zalietať 3 m nad vodou. Na Zemplinsku širavu si našli cestu aj solventnejší navštevníci, ktorí si privezu aj vodné skutre a štvorkolky. Pri návšteve strediska KAMENEC si nezabudnite dať chutný domáci langoš a výbornú balkanskú zmrzlinu
Na Zemplinskej Širave celé leto vládla zábava
Či je pondelok, či piatok, v najrušnejšom stredisku Kamenec na Z. Širave ste našli živú hudbu minimalne v 3 bufetoch a tiež diskoteku, podnikatelia tu lákajú hostí okrem dobrých špecialiť na grile a asi 10 druhov piva aj hudbou. Kapely a diskdžokeji tu hlavne cez vikendy máju plné ruky ,,práce,, Zábava väčšinou trva do ranných hodín, takže ak ste na dovolenke a nemusite skoro vstavať mate možnosť si užiť dostatok zábavy. Pamatam si časy ( cca 6-8 rokov dozadu keď ste živú hudbu museli hľadať a niektoré dni cez týždeň či v sobotu ani nenašli.Tiež výber jedal a nápojov je oproti minulosti (langoše a kolbasa ) oveľa širší, najdete tu aj polievky aj halušky či klasický rezeň a hlavne veľa grilovaných špecialit od syra cez šampiňony a zeleninové špizy. Na kúpanie su okrem samotnej širavy aj 3 veľké bazeny ( Kamenec, Klokočov, Paľkov ) a tiež možnosť spustiť sa na toboganoch ( Kamenec pri moteli ). Ak potrebovali doplniť letný šatník či obuv našli tu suveníry, hračky aj odev v cca 10 stankoch. Deti aj dospelí si pochutnajú na výbornej balkanskej zmrzline ( Kamenec ) asi 100 m od bazena. Naročnejší dovolenkári si mohli požičať vodné skutre, štvorkolky či vodné bicykle.
Rozdiel oproti minulým rokom je, že čoraz viac navštevníkov si  ubytovanie na šírave hľada v chatách a penzionoch, stany bolo tohoto roku vidno pomenej. Pri šírave je veľký výber chat no väčšinou ich majitelia prenajímajú len cez mesiace júl a august . Chaty na šírave su v ponuke pre skupiny od 6 do 14 osôb pričom na výber sú drevené aj murované vily s komfortom rodinného domu.

CHATA NA PRENÁJOM celý rok TU

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK