Pobyty na chudnutie s pomocou hypnozy.

Liečením obezity sa dnes už zaoberá niekoľko medicínskych oborov a táto liečba sa stala aj jedným z prvkov kúpeľnej liečby.Učinok jednotlivých liečení v rôznych kúpeloch závisí samozrejme aj od komplexnosti prístupu. Znižovanie hmotnosti je ako vedlajšia procedúra, alebo je znižovanie hmotnosti hlavným poslaním celého liečebného pobytu.

Veľa hotelov má dlhoročné skúsenosti pri organizovaní špeciálnych liečebných kúpeľných pobytov so zameraním na liečenie obezity. Liečba obezity je ponímaná komplexne ako psychologický problém osobnosti, pričom sa snažia zvládať nesprávne návyky v stravovaní a obnoviť pôvodný autoregulačný systém organizmu aj pomocou hypnózy. Ukazuje sa, že pomocou hypnózy sa pôvodné zdeformované návyky v stravovaní obnovia šesťkrát rýchlejšie ako pri klasickom učení. Takže pomocou hypnózy sa človek za krátky čas zbaví zlozvykov pri stravovaní a opäť reaguje na vrodené signály organizmu.

Pri takomto špecializovanom kúpeľnom pobyte dochádza nielen k úbytku hmotnosti, ale aj k získaniu nových stravovacích ale aj pohybových návykov, ktoré napomáhajú nielen znižovať ale aj udržať nižšiu hmotnosť.

Tu si výberiete, máme  pre Vás veľa pobytov na CHUDNUTIE

na Slovensku a strednej Europe

TERAZ AKCIOVE CENY

 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK