Neváhajte a strávte aj Vy jarné víkendy v chate na Šírave.

Beáta Jankajová; Zemplínska Šírava je rekreačným strediskom na východnom Slovensku. Je to naše slovenské more, ktoré obklopuje nádherné prostredie v každom ročnom období. Najnavštevovanejšie strediská predstavujú Kamenec, Lúč a Klokočov.
Rekreačná oblasť prekvitá množstvom rozmanitých chát v nádhernom prostredí. V okolí sa nachádzajú hotely, ktoré poskytujú relaxačné služby ako bowling, biliard, stolný tenis, tenis, plavárne, reštaurácie a pod. Chaty sa využívajú na prenájom, vhodné na oslavy, výnimočné príležitosti, svadby. Nájdu sa tu aj celoroční obyvatelia, ktorí milujú prírodu.
Prostredie na prechádzky, túry. V lete sa tešia záujmu stánky, motel kamenec, ktorý nám obohacuje leto diskotékami, čo využijú mladí a energickí ľudia, ktorí radi spoznávajú nových ľudí. Chaty sa nachádzajú v tichom prostredí. Hlavnou výhodou je veľký výber chát na prenájom. Nájdu sa malé pre štyri- päť osôb a nájdu sa aj veľké pre desať- pätnásť osôb.
V zime je menší výber chát na prenájom, na Silvestra záujem niekoľko- krát prevyšuje ponuku. Veľmi dobrý prínos pre zdravie dospelých aj detí je prenájom chaty nad Šíravou priamo v lese- na dobu päť až desať dní. Ovzdušie lesa a vodnej nádrže pôsobí veľmi dobre na pľúca a priedušky. Ak si prenájmete chatu máte tam súkromie, môžete si zobrať psíka so sebou. V lete môžete využiť kúpanie, príjemné prechádzky, zbieranie húb. Pri stánkoch sa nachádza viac bazénov aj pre menšie deti.
Ponúkame Vám krásny výlet na Slovensku plný zábavy, prírody, milých ľudí a iných prekvapení. Na svoje si prídu či už mladí ľudia s chuťou sa zabávať, spoznávať nových ľudí, ako aj rodinky s deťmi na príjemné kúpanie, prechádzky a starší ľudia na oddych. Neváhajte a strávte aj Vy jarné víkendy v prenajatej chate na Šírave.

kontakt na prenájom: 0915 967 280

 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK