MOTOZRAZ ZEMPLÍNSKA ŠÍRAVA 2011

                 

To, že motozraz Sveta motocyklov začína tento rok už vo štvrtok, sme sa dozvedeli v minulom vydaní časopisu Svet motocyklov. Nové informácie sme pre vás zistili od šéfa realizačného tímu, Ing. Petra Turányiho.


Prečo padlo rozhodnutie pripraviť motozraz už od štvrtku?
Sme motorkársky časopis, a preto chceme urobiť pre motorkárov čo najviac. Keďže ide o desiaty ročník, rozhodli sme sa pripraviť deň len pre nich, kedy sa budú môcť zabaviť bez rušenia. Program sme tiež orientovali výlučne pre nich, na ich želanie prinášame napríklad koncert skupiny KABÁT rev.


Kedy sa otvorí areál pre návštevníkov?
Motozrazový areál bude sprístupnený vo štvrtok 18. augusta od 15.00 h výhradne pre motorkárov. Po otvorení čaká prvých 300 motorkárov uvítací drink, grilovaná klobása a pivo alebo kofola zadarmo. Aby vám lepšie chutilo, budú vás obsluhovať dievčatá hore bez. Po pohostení svojim hudobným repertoárom určite poteší už spomenutý koncert kapely KABÁT rev., vatra a premietanie víťazných moto filmov z ružomberského filmového festivalu pod holým nebom. Taktiež sa uskutoční prvé žrebovanie tomboly.

 

Ktoré kapely, resp. speváci vystúpia na tohtoročnom motozraze?
V piatok, 19. augusta začíname na obed návštevou detského domova „MOTO SRDCE PRE DETSKÝ DOMOV“, pokračujeme výjazdom na Námestie slobody s krátkym programom a úchvatnou jazdou pešou zónou špalierom tisícok obdivovateľov oceľových koní a ich krotiteľov.
Určite sa môžete tešiť aj na dobrú rockovú paľbu, ktorú naštartuje kapela GREY DOGS a potom to rozbalia zahraničné rockové skupiny CHICO z Poľska, AB-CD z Maďarska a DEEP PURPLE rev. z Česka. Na záver príde hriešne pokušenie a rokotéka do rána.

V sobotu 20. augusta večer odpáli svoj koncert jedna z najobľúbenejších slovenských hudobných skupín – HORKÝŽE SLÍŽE. Táto určite nikoho nesklame svojim rozsiahlym repertoárom, ktorý prechádza od tvrdého punku s humornými textami až do soft rocku. Mladšie ročníky určite poteší hudobné vystúpenie čerstvého víťaza poslednej česko-slovenskej SUPERSTAR, Lukáša ADAMCA, ktorý vystúpi spolu s peknou Gabrielou GUNČÍKOVOU a kapelou SIEMPRE.


Aký ďalší program je pripravený pre návštevníkov motozrazu?
Program bude veľmi bohatý. Atraktívna je tradičná a neopakovateľná spoločná jazda tisícok motorkárov, kedy kolóna dlhá niekoľko kilometrov sa vinie okolo Zemplínskej šíravy, dedinami a mestom Michalovce. Po nej sa môžete tešiť na zábavné súťaže ako v areáli konania, tak aj pred obchodným centrom ZEMPLÍN.

Smelo sa hláste do súťaží. Ide o najlepšie upravený motocykel v ktorej môžete získať titul „Master Moto Image“, či o „Najkrajší motoveterán“. Ďalšími budú karaoke šou, v ktorej určite dokážete, že na vás superstaristi nemajú a veľa ďalších. V sobotu bude druhé žrebovanie tomboly o kvalitný skúter YAMAHA a ďalšie zaujímavé ceny. Možno zorganizujeme aj módnu prehliadku a opäť motorkársku svadbu. Zážitkom bude určite pohľad aj na jazdu v oceľovej klietke smrti, kde jazdci pritlačení odstredivou silou popierajú fyzikálne zákony a zdravý rozum, custom bike a karaoke šou. Určite vás opäť poteší pohľad na súťaž Miss mokré tričko. Samozrejme každý deň nebude chýba šteklivá erotika, ktorá bude postupne gradovať okolo polnoci a na záver ohňostroj a nočná rockotéka.


A čo vstupné na motozraz a pripravené služby pre motorkárov?
Motorkári za účastnícky poplatok 12 Eur a motorkárky na vlastnom motocykli za 8 Eur získajú nielen vstup na celý motozraz, ale prvých 4000 dostane tradične zrazové tričko a všetci tombolový listok a stanovanie zdarma. Zároveň si každý motorkár bude môcť uložiť zadarmo v moto úschovni u našich dievčat veci, o ktoré by nerád prišiel. Taktiež bude pripravený strážený košiar pre motocykle, pneuservis a pre istotu alkohol tester. Po celý zraz nebudú chýbať grilované špeciality a tekuté občerstvenie v dostatočnom množstve stánkov. Ostatní účastníci zaplatia v piatok vstupné 10 Eur, v sobotu 12 Eur. Deti do 130 cm a veku 12 rokov majú vstup zdarma, nad 130 cm od 12 do 15 rokov polovicu. Pre divákov sme vybavili z Michaloviec na Šíravu kyvadlovú dopravu.

zdroj : www.svetmotocyklov.sk
ubytovanie počas celého roka na šírave Tu      cez motozraz 2011 už obsadené

Tu si výberiete, máme  pre Vás už 1500 pobytov vo viac ako 300 hoteloch 

na Slovensku a strednej Europe

TERAZ AKCIOVE CENY

 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK