Letná sezóna na Širave prechádza do finále

Ing. Jozef Jankaj - predposledný víkend tohto leta na širave by mal patriť k tým rušnejším, širavu a okolie ,,obsadia,, motorkári a priaznivci dobrej zábavy, každý navštevník z iných okresov a krajín tu najde dostatok ubytovania, stanovanie zadarmo až po pekné chaty, penzióny či hotely.

už 9. ročník medzinárodného motozrazu Sveta motocyklov sa  koná v dňoch 20. a 21. augusta 2010 na Zemplínskej šírave na stredisku Hôrka.
Ide o najväčší motozraz v okolitých krajinách. Účastníci prichádzajú z , Česka , Poľska, Nemecka, Talianska, Maďarska a ďalších štátov Európy. V minulom roku na motozraz dokonce zavítali aj motorkári z Ameriky
V piatok 20.8.2010 všetkých čaká registrácia motocyklov a zábavný program v Michalovciach. Ten sa v tomto roku bude konať na Kuzmányho ulici, kde bude k dispozícii viac miesta aj na streetfighter šou a súťaže. Nenechajte si ujsť jazdu špalierom divákov pešou zónou Michaloviec, koncerty hudobných skupín, nočné horúce pokušenie, či rockotéku.
V sobotu 21.8.2010 sa môžete potešiť na súťaži krásy historických motocyklov a z jazdy zručnosti veteránov. Sú pripravené aj netradičné súťaže, alebo aj živé ukážky záchrany motocyklistu po strete s osobným autom a ďalšie. Určite záujme opäť aj spanilá jazda motorkárov, na ktorej sa minulý rok vinula okolo Šíravy niekoľko kilometrov dlhá kolóna motocyklov.
V sobotu bude na programe aj divoká streetfighter šou, súťaž o najkrajší tuning motocykla, karaoke šou, motorkárska svadba na jeden zraz. Okrem toho mužske oko iste potešia dievčatá, ktoré sa zúčastnia súťaže o Miss Motozraz šírava. Nebude Chyba večerná erotika a polnočný ohňostroj.
V samotnom mieste konania budú 2 hudobné scény - Rock stage a Disko&Techno stage. Z hudobných skupín sa môžeme tešiť napríklad na skupiny KADVA, na českú legendu CITRON, TINU a ďalších.

Motozraz, deň 2.
miesto Stredisko Hôrka
  Veterán show
Netradičné súťaže
Zásah hasičského a záchranného zboru po nehode
Kaskadérska motoshow
Karaoke, Motorkárska svadba
Koncert Bon Jovi rev.
Miss Mokré tričko, Tombola
koncert Rytmus a Tina
Dr. Strip so sestričkami
Ohňostroj

21.8.2010 (bez záruky zo zdroja www.motoride.sk ) čas spoločnej jazdy v sobotu 21.8- štart o 14.00 zo strediska Hôrka (Luč) smerom na Kalužu a okolo Širavy do  Michaloviec. mapa jazdy TU

 

 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK