Hotely na širave – ponukajú veľa možnosti za dostupné ceny

Ing Jozef Jankaj  - V okoli Zemplinskej širavy sú bohaté možnosti ubytovania a organizovanie akcií pre malé či veľké skupiny.

Pre turistov aj náročnejších hostí je v okolí širavy na ubytovanie viac ako 10 hotelov od turistických až po luxusnejšie s bazenom a ďalšími službami.. Cenové relácie sa pohybujú od 10 Eur do 30 Eur na osobu.

Každý si môže vybrať podľa gusta, no najznamejšie hotely na širave sú :

Hotel Juliana s veľkou salou a bazenom, Celková kapacita je 40 lôžok v štandardne vybavených 2 a 3 posteľových podkrovných izbách a apartmánoch. V blízkosti penziónu sa nachádza tobogán, požičovňa vodných bicyklov, vodných skútrov s možnosťou rybolovu a využitím bazénov v stredisku Kamenec. V spoločenských priestoroch okrem rodinnej rekreácie zabezpečuje aj svadobné hostiny, rodinné oslavy, stretnutia priateľov a iné podujatia počas celého roka.V spolocných priestoroch Penziónu je dostupný aj wifi internet.

 hotel Poštar ma tiež dostatočné kapacity aj pre väčšie akcie a k dispozicií saunu aj bazen.  Hotel Poštar Vám ponúka ubytovanie v 21 štandardne vybavených dvojlôžkových izbách.  K dispozícii sú  3 apartmány a 9 buniek.

   Hotel Poštár uspokojí Vaše chuťové poháriky svojou vynikajúcu kuchyňou v reštaurácii s kapacitou 120 miest. V priebehu dňa sa môžete  občerstviť v hotelovom bare.

   V areáli hotela sa nachádza fitnes centrum, krytý bazén(len na objednávku), sauna, tenisový kurt, stolný tenis a ihrisko pre loptové hry.

   Parkovanie pre hotelových hostí je v cene ubytovania a  je zabezpečené na hotelovom parkovisku.

   V spoločenských priestoroch hotela je pre hotelových hostí k dispozícii WIFI Internet.

 V peknom prostredí medvedej hory sa nachádza hotel Vojenská zotavovňa s najväčšími kapacitami a najväčším bazénom. Tiež ponuka rôzne rehabilitačné a športové akcie. Blízko hotela si môžete zahrať tenis, futbal aj minigolf.

V kratkom čase sa možnosti rozširia o 2 nové hotely , ktoré spomínam v predchádzajúcom článku.

Pre turistov  sú k dispozicií aj množstvo penzionov na širave.. Cenové relácie sa pohybujú od 10 Eur do 20 Eur na osobu.

 

Tu : UBYTOVANIE: CHATY, PENZIONY, HOTELY 

Ak zavoláte alebo pošlete e-mail poradíme Vám a dohodneme akciovú cenu, či zľavu...

 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK