Dopredaj lacných LAST MINUTE už končí...

 

Lacné LAST MINUTE je dovolenka s  výraznými zľavami z cien zájazdov, Také lacné LAST MINUTE aké sú v ponuke teraz už asi nebudú, ich výšku však môže ovplyvniť správanie dovolenkárov.
Ak ste sa s kúpou dovolenky neponáhľali a plánujete na ňu vycestovať teraz, čakanie na výhodnejšiu ponuku by sa vám malo vyplatiť. Zľavy pri kúpe dovolenky sú teraz 30-50% a sú totiž v mnohých prípadoch postatne vyššie ako zľavy, ktoré cestovky ponúkali pri kúpe zájazdu v niekoľkomesačnom predstihu. Tie zväčša neprekročili 20 percent, zatiaľ čo v akcii last moment sa dá zájazd kúpiť o 30 či až o 50 percent lacnejšie oproti cene z katalógu.

 Najväčší výber lacných LAST MINUTE 

NEMUSITE HĽADAŤ na stovkach stránok CK, v našom vyhľadavači, si vyberiete z ponuk viac ako 200 CK, sítačí zadať vaše očakavania.

 Zmenu preferencií dokresľuje aj výška zliav. Dopredavajú sa zájazdy do Grecka, Egypta alebo Tuniska a preto sa dajú kúpiť niekoľko dní pred odletom aj o plovicu lacnejšie oproti katalógovej cene.
Na začiatku hlavnej sezóny však mnohé cestovky ponúkali so zľavami aj tie krajiny, o ktoré záujem stúpal. Takou je napríklad Turecko, ktoré podľa cestoviek aj vďaka dobrému pomeru ceny a kvality služieb preferuje stále viac našich dovolenkárov, najmä rodín s deťmi.
Aj keď je dovolenka v tejto krajine oproti Bulharsku o niečo drahšia, služby zahrnuté do pobytu v Turecku sú zväčša komplexnejšie. Dva týždne pred začiatkom pobytu ponúkajú cestovky pobyty v lacnejších tureckých hoteloch so zľavami od 10 do 20 percent, vyššie zľavy sa týkjú skôr drahších hotelov.


Čo ovplyvňuje cenu a aké lacné Last minute môže byť ?

Termín dovolenky a čas kúpy zájazdu
Záujem o krajinu a jej obľúbenosť
• čím je o kúpu zájazdov v dovolenkovej destinácii nižší záujem, tým je vyššia pravdepodobnosť, že cestovné kancelárie znížia ceny pobytov v nej, platí to v prípade, ak na slabý dopyt nereagovali už pred sezónou a nezrušili časť kapacít,
Cestovnej kancelárii môžete zaplatiť viac, ako miniete pri individuálnej ceste. Neplati to pri LAST MINUTE a nie všade je však výhodné cestovať bez cestovky.
Pri výbere LAST MINUTE v Egypte, Tunisku, Turecku, ale aj na gréckych či španielskych ostrovoch väčšina klientov nerieši dilemu, či vycestovať s cestovkou, alebo bez nej. Individuálna cesta do týchto letovísk je totiž pomerne komplikovaná.

Lacné LAST MINUTE z cestovky

Pred výberom dovolenky v Chorvátsku, Taliansku či Bulharsku, kde je široká ponuka lacného ubytovania v penziónoch, privátoch a kempoch, však už dovolenkári zvažujú, či necestovať individuálne. Samostatným výberom miesta pobytu, zvolením vhodnej trasy a ubytovania ušetria hlavne tí, ktorí sa orientujú na internete a dohovoria sa tam, kam cestujú.

 

NEMUSITE HĽADAŤ na stovkach stránok CK, v našom vyhľadavači, si vyberiete z ponuk viac ako 200 CK, stačí zadať vaše očakavania.


 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK