Ako ušetriť pri kúpe wellness pobytu alebo pobytu v kúpeľoch.

Je tu sezóna wellness pobytov a kúpeľov preto je príjemné zapršanú jeseň a predvianočné obdobie spestriť wellness pobytom v peknom hoteli alebo v kúpeľoch.

Ak chcete ušetriť alebo ste viacpočetná rodina, kde je dobré každé Euro, môžete ušetriť ak si relaxačné či wellness pobyty objednáte cez nás.

Vyhľadáme Vám wellness pobyt podľa lokality, a želaní


Buď v blízkosti lyžiarskeho strediska alebo v peknom prostredí na túry a prechádzky. Máme lepší prehľad aké akcie ponúkajú hotely a ak ste skupina nad 6 osôb vieme Vám ponúknuť lacný wellnes pobyt za dohodnutú cenu. Ak ste rodinka s deťmi podľa veku Vám nájdeme pobyt v hoteli s možnosťou dohľadu a opatrovania deti.

Jednoducho si zadajte do formulára Vaše údaje a požadovanú cenu.


Pokúsime sa nájsť lacnejšie wellness pobyty. Pri cene cca 30 Eur za noc sa už ponúka dosť pobytov na Slovensku aj v zahraničí
Okrem toho, že Vám nájdeme kúpele alebo wellness pobyty za Vami určenú cenu Vám dáme zľavu podľa počtu osôb a počtu noci. Tiež získate bonus za včasnú platbu.

Nezabudnite že v cene máte väčšinou aj vstup do wellness centra čo je hodnota cca 8 -18 Eur.
V spolupráci s cestovnými kanceláriami Vám nájdeme aj kúpeľný pobyt alebo lyžovanie v Rakúsku, Taliansku a iných krajinách. Formulár nájdete na úvodnej stránke a jeho vyplnenie trvá 1 minútku. Skúste, je to nezáväzne.

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK