AKO SI VYTVORIŤ ,,PRÍMORSKÚ IDYLKU“ DOMA ALEBO NA CHATE

Horúce leto so žiarivým páliacim slnkom, osviežujúcou vodou pri mori, v bazénoch, pri jazerách, sa ujalo svojej vlády nad prírodou. Nastal čas vytúžených dovoleniek, prázdnin a oddychu. Pravdaže, každý z nás má inú predstavu o tomto období, jedného láka šum morských vĺn, iný dá prednosť pohode na chate či chalupe v lone prírody. Nie je však rozhodujúce kde, ale ako a s kým prežijeme tieto nezabudnuteľné chvíle.
Žiaľ, more, prípadne exotické krajiny nie sú dostupné každej peňaženke, preto nejeden z nás o nich iba sníva, prípadne listuje katalógy cestovných kancelárií alebo sleduje cestovateľské programy v televízii.
A tak mnohí volia spôsob trávenia dovolenky doma.
Veď nie nadarmo, i keď v trocha inej súvislosti sa hovorí, že čo je doma, to sa počíta. Takto prežité zaslúžené chvíle voľna jednak vyjdú lacnejšie a krásne zážitky sa dajú žiť aj tu, u nás, v spoločnosti tých, ktorých máme radi-našej rodiny či priateľov. Stačí na to málo-dobrá nálada, pocit spolupatričnosti, veselá myseľ a zopár dobrých nápadov, ako si čas dovolenky čo najviac spríjemniť.
Ak sme sa rozhodli pre dovolenku niekde na chate alebo u babičky na vidieku, kde však nablízku nie je vhodná vodná plocha na plávanie, naše deti sa iste potešia a ich šantenie nebude mať konca kraja, keď im napríklad napustíte vodou bazénik, prípadne stačí využiť staré koryto alebo vytiahnuť na dvor vaňu.
Nádherné dni plné slnka, čerstvého vzduchu, spevu vtáčikov a sýtej zelene si môžeme vychutnať aj v rozvoňanej záhrade plnej kvetov a stromov, ktoré v sperných dňoch leta poskytnú aj príjemný tieň a chládok. Stačí, ak pod košaté listnáče postavíme stolík a stoličky v kovovo-azúrovo-bielej kombinácii, ktorá pôsobí osviežujúco, pripomínajúc sčerenú vodnú hladinu. A pocit sladkého ničnerobenia nám môže spríjemniť rozhovor s priateľmi či najbližšími, prípadne zopár pesničiek pri gitare, rozprávanie humorných príhod zo života, hádanie hádaniek a podobne.
Všetci však máme najkrajšie spomienky na chvíle detstva a malých dobrodružstiev strávených u starej mamy

. Túto čarovnú atmosféru si môžeme vytvoriť aj sami niekde na chate, keď napríklad prestrieme stôl na verande v,,babičkovskom štýle´´. Stačí na to modro-bielo kockovaný obrus, modrý džbánik na mlieko, biele šáločky a kytica modro-bielych lúčnych kvetín. Taktiež stôl a stoličky môžeme pretrieť či už nabielo alebo namodro a idylka je dokonalá.
Potom už stačí len užívať si krásne chvíle dovolenky a prázdnin, ako nám to najviac vyhovuje. Uvidíte, že na ne nikdy nezabudnete.

Krása, wellness a romantika na výber pre Vas.

 

Skraslovacie pobyty pre zeny Wellness pobyty Romanticke pobyty

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK