Ako si vybrať dovolenku v roku 2016 ?

Výber dovolenky je pre Slovakov príjemná zaležitosť, ktorú začinajú riešiť už v januári a mame dnes ozaj obrovský výber a široku ponuku. Škoda že najkrajšie a najbližšie exotické krajiny ako Turecko, Egypt, Tunisko a Grecko už nie sú také bezpečné ako pred par rokmi.

Na druhej strane veľa Slovakov už tieto krajiny navštivili a uspokoja sa aj s tradičnými dovolenkami v Bulharsku, Chorvatsku či Taliansku.

Pre dovolenku teraz nemusíte chodiť do cestovky stačí surfovať na internete.

 

Takže kratký popis ako postupovať je tu :

1. krok je pozrieť MAPU BEZPEČNOSTI

2. krok je výber termínu podľa časových preferencií a pracovných dni voľna teda dovolenky v práci.

3.krok je zadať termín a krajinu do vyhľadávača a vybrať si dovolenku z bohatej ponuky

 

Dnes vyhľadáte a rezervujete si dovolenku kedykoľvek a kdekoľvek, stačí mať pri sebe svoj inteligentný mobilný telefón s Androidom alebo iOs (iPhone). Dovolenkový portál pomáha dovolenkárom prostredníctvom jedinej služby svojho druhu vyhľadanie pobytov vo viac než 300 CK. V destináciách celého sveta ponuka priame porovnanie ponúk slovenských a českých CK, overenie aktuálnej dostupnosti a ceny vybranej ponuky online v reálnom čase a tiež samotnú rezerváciu vybraného pobytu prostredníctvom počitača alebo mobilného telefónu. Tak ako je už zvykom, všetky ceny sú konečné vrátane povinných poplatkov. :-)

 

Dovolenka 2016 on line

Portal  online dovolenkové pobyty, kde je možné vyhľadať, porovnať a rezervovať dovolenku napríklad spoločne cestujúcim priateľom pri posedení v kaviarni alebo cestou v MHD, kde si môžu výber dovolenky jednoducho pozrieť a dohodnúť alebo použiť svoj mobil na aktuálny prehľad last minute dovoleniek kdekoľvek pri čakaní – stačí WiFi alebo mobilné pripojenie na internet.

 

Dovolenka 2016 bez CK.

Samozrejme že si môžete dovolenku vybrať aj bez CK, vyberiete a rezervujete si hotel v krajine a meste kde chcete dovolenkovať, kúpite letenky alebo pripravíte auto a hurá na dovolenku

 

Dovolenka 2016 na SLovensku

Samozrejme že dovolenku v roku 2016 môžeme straviť aj na Slovensku kde je veľa pekných wellness hotelov a veľa turistických tras a miest.

 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK