Ako schudnuť ?

Najdôležitejšia vec, ktorú musíte urobiť preto, aby bolo vaše chudnutie úspešné, je správne sa rozhodnúť a vybrať si účinný spôsob chudnutia.
V prvom rade by ste mali vedieť či je Váša terajšia hmotnost výsledkom toho, že mate malo pohybu alebo skôr toho že Vám viac chutí.
Postaviť Vaše chudnutie by ste mali na to, čo pri chudnutí naozaj funguje a zvoliť si redukčný postup, pri ktorom dosiahnete takú negatívnu bilanciu energie, že vaše telo začne spotrebovávať energiu z vlastných tukových zásob.
Na schudnutie jedného kilogramu tuku je potrebné podľa odborníkov dosiahnuť deficit energie 25 000 až 30 000 kJ. Negatívnu bilanciu energie v takomto vysokom objeme je možné reálne dosiahnuť iba jediným spôsobom. A to tak, že obmedzíte príjem energie a zvýšite jej výdaj.


Najlepšie výsledky chudnutia sa vždy dosahujú v redukčných programoch, ktoré v správnom pomere kombinujú účinok diéty a pohybu. Podiel diéty na chudnutí je viac ako 60%.
Diéta ovplyvňuje výsledok chudnutia preto väčším podielom ako cvičenie. Keď v redukčnom programe chýba diéta a chudnutie je založené hlavne na cvičení a pohybe, tempo chudnutia je pomalšie a trvá oveľa dlhšie, kým dosiahnete svoj cieľ. No na druhej strane bude Váše telo pevnejšie a krajšie

Porovnajte. Na to, aby ste za týždeň schudli o jeden kilogram, musíte denne ušetriť cca 4 000 kJ. Úpravou jedálnička to hravo zvládnete.

Stačí ak si počas dňa odpustíte napríklad 100 gramov popcornu - ušetríte asi 2 000 kJ, 100 gramov müsli - ušetríte 1 600 kJ, 50 gramov slaných tyčiniek - ušetríte 700 kJ. Ak však chcete rovnaké množstvo energie spotrebovať pohybom, musíte sa snažiť oveľa viac. Spáliť 2 000 kJ môžete počas 30 minútového behu, 1 500 kJ pri tenise za hodinu a štvrť a cca 1000 kJ hodinovým bicyklovaním.
Každý deň musíte teda intenzívne športovať viac ako dve hodiny. Ak sa stane, že niektorý deň cvičiť nestihnete a tréning vynecháte, žiadny deficit energie nedosiahnete a preto ani neschudnete. Pomocou diéty môžete dosiahnuť negatívnu bilanciu energie efektívnejšie a rýchlejšie ako samotným cvičením.
Ak navyše budete popri diéte aspoň 3 krát v týždni cvičiť, tempo chudnutia môžete zvýšiť a dosiahnuť optimálnu redukciu - 1,5 kilogramu týždenne. Zákonitosti príjmu a výdaja energie sú neúprosné. Keď ich však budete rešpektovať, dosiahnete hmotnosť, ktorú si želáte. Rozhodnite sa preto správne a vyberte si chudnutie pomocou diéty a aktívneho pohybu. Keď máte možnosť, využite spoluprácu s odborníkmi a chudnite pod ich vedením.
 

Tu si výberiete, máme  pre Vás veľa pobytov na CHUDNUTIE

na Slovensku a strednej Europe

TERAZ AKCIOVE CENY

 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK