Ako nájsť ideálne relaxačné a wellness pobyty v roku 2014 ?

Na čo sa pri relaxačných pobytoch tešíte...

Oddych, pohodlie, spánok, relax – alebo jednoducho sladké ničnerobenie – na to sa jednoznačne teší väčšina z Vás. Samozrejme k pobytom partia rôzne masáže, bahenné či iné zábaly a kúpeľné procedúry, ktorými sa mnohí chcete nechať rozmaznávať. Viacerí sa tešíte aj na dobré jedlo, vypnutý mobilný telefón, hry a leňošenie v bazéne, stretnutia s priateľmi alebo naopak nadviazanie nových známostí.

V neposlednom rade je pre Vás dôležité, že budete mať konečne čas na svojich blízkych – či už na partnera/partnerku a utužíte vzájomné vzťahy, alebo si vychutnáte relaxačný pobyt spolu ako rodinka, či ako partia bývalých spolužiakov. A nemáme Vám za zlé ani trošku zdravého “sebectva” – mať v tejto hektickej dobe čas iba pre seba. ;-)

 

Konečne vytúžený oddych a relax…

Oddýchnuť si chcete samozrejme všetci. Inšpirovali ste nás, od čoho všetkého sa dá na relaxačných pobytoch oddychovať. :-) Očividnými favoritmi v rebríčku sú práca, zhon, stres, domáce práce a povinnosti, stereotypný životný štýl. Mamičky a gazdinky potrebujú tiež pauzu od varenia a upratovania – 

                                      

“Odpočinúť si od kolotoča – domácnosť, práca. Zmeniť prostredie, nechať sa obslúžiť – nevariť a a mať čo jesť, neupratovať a mať čisto…”

Rodičia a starí rodičia to určite nemyslia zle, keď si chcú oddýchnuť aj od svojich ratolestí, veď niektorí dokonca uviedli, že pred pobytom svojim deťom vypratali byt na prípadnú párty v čase ich neprítomnosti. :-) Oddych potrebujete aj od zvedavých susedov, či celkovo od hlučného mestského prostredia. Mnohí ste sa priznali, že Vám počas relaxovania na pobyte nebude chýbať nervózna svokra, nevľúdny šéf, či zákazníci. Taký oddych si určite zaslúžite.

 

Vaše wellness očakávania

Kto by nebol pred plánovanou dovolenkou plný očakávaní a predstáv? Pobyty by Vám mali pomôcť nabrať novú energiu a sily do všedných dní, zabudnúť na každodenný zhon, povinnosti a starosti, priniesť pokoj tela i duše. V kúpeľoch si chcete zlepšiť zdravotné problémy a priniesť úľavu od bolesti, očakávate “celkovú regeneráciu osobnosti”.

Zmena prostredia by Vám mala priniesť príjemné pocity a krásne zážitky a spomienky, ktoré zostávajú a čerpáte z nich energiu do ďalších dní. Niektorí čakajú rozptýlenie, zábavu a aktívne trávenie pobytu, iní oceníte čokoľvek, čo prinesie oddych od detí, vnúčeniec či domácich miláčikov.

Veríme, že sa Vám všetky očakávania naplnia a oddýchnutí a plní energie tak budete rozdávať dobrú náladu aj nám všetkým.

 

Pobyt snov

Wellness alebo kúpeľný pobyt snov by mal podľa Vašich odpovedí určite zahŕňať komfort, krásne, čisté, tiché prostredie a okolitú prírodu a celkový dojem by malo dotvárať aj dobré počasie. Snívate o príjemnom a milom obsluhujúcom personále, nadštandardnej zdravotníckej starostlivosti a vhodných kúpeľných procedúrach, ktoré Vám naozaj pomôžu. Niektorí ste popustili uzdu svojej fantázii a spájate si pobyt snov s tým najvyšším luxusom, priestranným apartmánom, s kráľovskou obsluhou až do postele, šampanským a všetkým tým, čo Vám prinesie maximálne pohodlie. Snáď sa mnohé Vaše sny stali skutočnosťou. :-)

 

Prečo si vybrať pobyt na portáli Relax ...
Pobyt v kúpeľoch je to najlepšie, čo môžte spraviť pre svoje zdravie. Slovensko má okrem svojho rozmanitého prírodného bohatstva aj množstvo liečivých termálnych prameňov, ktoré sa už po stáročia používajú na liečenie rôznych chorôb. No ako si vybrať z takej širokej ponuky?

Na webe nájdete mnoho stránok, ktoré ponúkajú pobyty v kúpeľoch. Ak však hľadáte najväčšiu ponuku kúpeľných, ale aj relaxačných a wellness pobytov, navštívte stránku relaxos.sk. Nájdete tu ponuku viac ako stovky kúpeľných miest nielen na Slovensku, ale v celej Strednej Európe.

 

Slovenské kúpele patria medzi najvyspelejšie

Kúpeľný cestovný ruch je na Slovensku jedna z najobľúbenejších foriem cestovného ruchu. Okrem tradičných liečebných pobytov sa v súčasnosti využívajú aj relaxačné wellness pobyty.

“SR sa vo svete spája s renomovanými kúpeľmi, ktoré sa špecializujú na liečenie rôznych indikácií,” uviedla manažérka pre komunikáciu a PR aktivity Slovenskej agentúry pre cestovný ruch Zuzana Nemcová. Poznamenala, že naše kúpeľníctvo patrí kvalitou svojich komplexných služieb medzi najvyspelejšie v Európe.

Úbytok tradičných hostí v piešťanských kúpeľoch nahradili Slováci

Úbytok hostí z Nemecka a Česka, ktorí pre kúpele predstavujú tradičnú klientelu, tento rok nahradili Arabi a Slováci.

 

Máme vyše 2000 recenzií hotelov

Recenzie miest a hotelov v ponuke  Vám prinášajú zdroj zaujímavých informácií, ktoré Vám môžu pomôcť pri výbere pobytu. Dáta získavame prostredníctvom dotazníkov, ktoré odosielame našim klientom po absolvovaní pobytu. 

 

Každý klient sa vyplnením dotazníka automaticky zaradí do žrebovania o výherný pobyt.

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK