Ako a kde nájsť ubytovanie na víkend alebo wellness pobyt.

Samozrejme, že cez internet a pomôže nám Google, stačí zadať ubytovanie alebo wellness pobyty a možnosti je neurekom. Takže záleží od Vás či mate svoje obľubené wellness hotely, kde chodite alebo budete hľadať niečo nové. To hľadanie môže byť veľmi rýchle, dnes ma každý portal s ubytovaním filter čiže vyhľadavač, kde naťukate svoje predstavy, aký pobyt chcete či wellness, lyžiarský alebo silvestrovský. Výborná vec, že vo filtri si možete nastaviť okrem krajiny, lokality a iných parametrov aj finančnú hranicu a nemusite ,,vzdychať,, nad drahými luxusnými wellness hotelmi, či pobytmi. Ak niečomu nerozumiete a je čas pracovnej doby väčšinou od 8.00 do 17.00 zavolajte na kontaktné číslo a na druhej strane by mal byť ochotný človek, ktorý Vám poradí alebo aj odporučí.

Wellness pobyty sú teraz lacnejšie.

Nezabudnite, že ceny wellness pobytov, lyžiarských pobytov a silvestrovských pobytov je teraz najnižšia a niektoré akciove ponuky možu byť o mesiac, či dva .vypredané. Ak chcete nájsť lacnejší pobyt alebo ubytovanie je dobré si vybrať viacdenný pobyt alebo dať ,,dokopy,, skupinu aspoň 6 ľudí, čím viac tým lepšie a pytať si zľavu, ak nám napišete mail urobíme to za Vás.
Ubytovanie, wellness pobyty alebo pobyt s lyžovaním si možete objednáť aj u naších partnerov

KISKA TRAVEL,        RELAXOS,           INTERSPA       alebo      INVIA   vpravo

 

                    alebo si najdite ubytovanie cez CK LIMBA

 

INVIA ponúka viac ako 50 000 lyžiarských pobytov a viac ako 15 000 kupeľných a wellness pobytov ( do vyhľadavača vložte typ pobytu lyžiarske alebo kupeľné )

 

    VYHĽADAVAČ

    POBYTOV

    podľa Vaších nárokov

Dovolenka

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK