Ako a kde abslovovať pobyt na chudnutie.

Trápia vás kilogramy navyše ? Vyskúšali ste nespočetné množstvo diét a nič nepomáha? Ak sa zásob tuku nedokážete zbaviť vlastnými silami, nezúfajte. Aj pre vás existuje riešenie – absolvujte redukčný pobyt na chudnutie.Na rozdiel od wellness pobytu tu mate špecialny program a vybranú stravu.
No aby splnil učel je dobré trochu sa pripraviť lebo 6 alebo 7 dní s relaxom, zdravou stravou a pohybom počas pobytu na chudnutie Vas može zbaviť 2 až 5 kil, no väčšinou to na ideálnu postavu nepostačuje
Ak chcete schudnúť, musíte si byť vedomí toho, že nikomu sa to nepodarí len tak, z ničoho nič. Je potrebné si uvedomiť, že schudnúť skutočne chcete, a dať si vážne predsavzatie.


Psychika je veľmi dôležitá

a uspokojiť sa alebo dokonca prejedať veď som si už objednál/a pobyt na chudnutie by veľa prospechu neprinieslo.
Každý človek má svoje vlastné charakteristické telesné znaky, a práve preto potrebuje takú metódu chudnutia, ktorá sa im prispôsobí. Existuje veľa foriem ako sa zbaviť nadbytočných kíl. Samozrejme, tá najznámejšia je jesť menej, alebo držať miernu diétu, sprevádzanú cvičením.
Je dobre už par dni pred pobytom na chudnutie prejsť na ľahšiu stravu a trochu si zacvičiť inač može štrajkovať Vaš žaludok a telo počas pobytu na chudnutie reagovať svalovkou.

 

Pamätajte si :

Základom celej redukčnej kúry je zloženie stravy a množstvo pohybu. Samozrejme, že sa dá schudnúť aj rýchlo –útočnou diétou, ale táto polohladovka by nemala trvať dlhšie ako sedem dní, lebo organizmus si zvykne na nižší príjem energie a rýchlo sa naučí využívať aj to najmenšie množstvo potravy. Potom stačí jeden deň normálneho jedla a máte kilo navyše. Správna redukčná diéta musí byť zostavená tak, aby sa odbúraval tuk. To nespĺňanú módne zaručené diéty, pri ktorých vzniká nebezpečenstvo, že sa odbúra telesná bielkovina.
 

Kto by však nechcel schudnúť rýchlo, bez veľkého odriekania a trápenia?

Je to možné, ale rozumnou cestou. Dá sa jesť takmer všetko, ale v malom množstve a častejšie, zhruba po troch, štyroch hodinách. Vylučuje sa sladenie cukrom, radikálne sa obmedzujú tuky, potraviny bohaté na bielkoviny sa ponechajú v normálnom množstve. Prílohy by sa nemali celkom vynechávať, ale jesť v menšom množstve.
Kto má nadváhu, môže raz až dvakrát do týždňa zaradiť kontrastný deň :ovocný, bielkovinový-mliečny alebo mäsový, ktorý je energeticky chudobnejší a jednotvárny, ale nepoškodí organizmus a je podnetom k ďalšiemu chudnutiu. Pri znížení energetického príjmu jedlom sa odporúča užívať vitamínové a minerálne prípravky. Veľa záleží aj na ľudskej individualite, veku, pohlaví, vykonávanej práci, zdravotnom stave a iných okolnostiach. Hlavné zásady chudnutia sú pre všetkých rovnaké, ale vyžadujú si individuálne doladenie.
 

Základným prvkom redukčného pobytu na chudnutie je správne, teda racionálne stravovanie.

Jedlo je podávané pravidelne a spĺňa podmienky zdravej výživy. Druhým hlavným aspektom je pohyb. Správnu dávku jedla vám pomôže naordinovať dietológ, ktorý vezme do úvahy všetky telesné dispozície. Okrem toho môžete svoje problémy konzultovať s fyzioterapeutom či nutričným terapeutom. Súčasťou pobytu sú očistné a pitné kúry
. Určite nám dáte za pravdu, keď tvrdíme, že bez pohybu sa chudnúť jednoducho nedá. Pravidelná návšteva fitnescentra je nevyhnutnosťou. Veľkej obľube sa tešia fitlopty, pilates, aerobic, gymnastika, zumba či joga. Nie nadarmo sa hovorí, že najzdravším druhom pohybu je chôdza. Preto sú súčasťou redukčných pobytov na chudnutie prechádzky do prírody a turistika. Pri pohľade na prekrásnu prírodu zabudnete na všetky starosti a problémy. Slnečné lúče, žblnkot potoka a spev vtákov pôsobia ako balzam na dušu. Nesmieme zabudnúť na plávanie, ktoré posilňuje viaceré svalové skupiny.
 

Okrem toho sú v balíčku redukčných pobytov na chudnutie obsiahnuté aj špeciálne služby.

Môžete tu nájsť zoštíhľujúce masáže so zábalmi alebo anticelulitídové masáže. Veľmi účinné je ošetrenie problémových miest ultrazvukom či odtučňovací zábal z morských rias. Redukčný pobyt však nie je len o námahe, ale aj relaxačných aktivitách. Doprajte si uvoľňujúci perličkový alebo bylinkový kúpeľ či masáž s éterickými olejmi.
 

Z redukčného pobytu môžete prísť nielen štíhlejší, ale aj krajší.

Týka sa to najmä žien. Ako? Riešenie je jednoduché. Doprajte si skrášľovacie procedúry. Navštívte kozmetické či kadernícke štúdium a prekvapte seba aj svoje okolie. Úspech redukčného pobytu závisí od vašej chuti a odhodlania bojovať s nadbytočnými tukovými zásobami. Každá námaha sa vyplatí.
Redukčné pobyty a pobyty na chudnutie sa tešia stále väčšej obľube a môžu sa pochváliť skvelými výsledkami. Naučíte sa zásady správneho stravovania a primeraného pohybu. K dispozícii máte skúsených inštruktorov, ktorí vám so všetkým ochotne pomôžu. Redukčný pobyt by vám mal pomôcť nielen zbaviť sa nadbytočných tukových zásob, ale hlavne si osvojiť princípy zdravého životného štýlu, ktorý si prenesiete z pobytu do bežného života.


 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK