Wellness pobyt a stravovanie

Atraktívne miesta s tipmi na oddych a upevnenie zdravia Vás zlákajú na dovolenku plnú wellnessu a zdravého spôsobu života, pretože „pojem wellness“ je súhrnným pojmom komplexnej koncepcie životného štýlu, človeka ako celok – teda zdravej stravy podporujúcej harmóniu tela, ducha a duševnú pohodu, usilujúca sa o predĺženie života a zvýšenie jeho kvality.
V blahodarných „svetoch wellnesu“ hotely svojich hostí rozmaznávajú podľa chute a samozrejme aj sumy za wellness pobyt. K tomu prispievajú okrem luxusného prostredia aj s láskyplnou starostlivosťou zariadených izieb a relaxačných oáz V každom wellness hoteli sa o Vás prirodzene starajú odborne vzdelaní zamestnanci, športoví tréneri, maséri a kozmetičky, ktorí sa postarajú o to, aby ste sa počas pobytu v každom smere aktivizovali, uvoľnili a motivovali.


Hodnotná strava podporí wellness učinok

Riaďme sa zásadou, že Vaše telo si cez wellness pobyt musí dopriať len to najlepšie. Vo wellness hoteloch si vyberajte práve preto vyváženú, chutnú, nezaťažujúcu stravu. Kvalitné wellness hotely ponukajú čerstvú, biologicky vypestovanú a hodnotnú – a samozrejme šetrne pripravenú, vyhovujúcim najvyšším nárokom doby. V bohatej ponuke – najdete všetko od specialit po chuťovky pre maškrtný jazyček. Rozdielne potreby si vyžadujú rozdielnu ponuku. Ak absolvujete wellness pobyt s deťmi možete im prave tu ukazať vzor a dať si mrkvový šalatík ako predjedlo.
 

Wellness hotely ponukajú kvalitu.

Wellness hotely sa pravidelne posudzujú podľa prísnych zdravotníckych kritérií. Každý z nich si však udržal svoju špecifickú atmosféru a znaky, od mimoriadnych kúpeľných zariadení a ponuke kompetentných športových centier až po špecifiká estetickej chirurgie – ponuka každého z nich si udržiava stále vysokú a špecifickú úroveň.
Vyber najlepších wellness pobytov najdete tu
 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK