Vikendový, relaxačný pobyt a wellness Vás osvieži duševné aj telesné

Mali ste náročný týždeň a šef Vám dovolil v piatok odisť skôr ak ste to v stredu štvrtok naplanovali a zbalili sa možete vyraziť na vikendový wellness či relaxačný pobyt. Po celotýždennom zhone v práci, alebo aj doma, každému dobre padne krátky odpočinok..

Zmena prostredia  z domova do príjemného kúpeľno relaxačného zariadenia pôsobí blahodárne na celý organizmus.

Takýto krátkodobý víkendový pobyt spojený s niekoľkými wellness procedúrami, vhodným stravovaním a celkovou starostlivosťou Vám vráti opäť chuť do práce a do plnenia každodenných povinností.
Špeciálne vybrané wellness pobyty sú určené najmä na regeneráciu duševných síl. Počas krátkeho 2-3 dňového, ale o to intenzívnejšieho relaxačného pobytu, máte príležitosť zabudnúť na všetky starosti, každodenný zhon a únavu.

O všetko je postarané a vašou jedinou úlohou a príjemnou povinnosťou je \"vypnúť\", relaxovať a nechať iných, aby sa o vás postarali.

 

Súčasťou vikendových wellness pobytov sú najmä masáže a rôzne druhy kúpeľov a relaxačných zábalov.

Sú určené všetkým klientom, ktorí chcú stráviť niekoľko dní mimo práce či povinností a ich zdravotný stav si nevyžaduje liečebný program. Vyberte si z tejto ponuky a oddychujte, relaxujte
Ako si rezervovať a vybrať kúpeľné a wellness pobyty ?
Chcete sa ubytovať v kúpeľoch, alebo sa osviežiť na wellness pobyte, ale neviete, kde sa to oplatí? Kde Vám poskytnú tú Vašu službu, čo práve potrebujete a v akej cene?  

 

Navštivte stránku kde pri  rezervácií ubytovania ponúkajú rôznorodé   možnosti.

Vyberte si kúpeľné ubytovanie podľa krajiny, či už na Slovensku, v Česku, Maďarsku, Poľsku, Rakúsku alebo Slovinsku, alebo podľa jednotlivých kúpeľov s výberom miest. Alebo chcete byť ubytovaní v určitom prostredí? Vyberajte z ponuky mestské, vidiecke, klimatické, minerálne, termálne, radónové a iné kúpele či kúpaliská.

Čo kde liečiť ?

Trpíte alergiou alebo Vás otravujú neurologické problémy? Jedným kliknutím si vyberte z ponuky druhov pobytov ako rekondičné, ozdravovacie či wellness pobyty, pobyty na liečbu pohybového ústrojenstva, onkologických chorôb, obličiek, kardiovaskulárnych problémov a iných neduhov. Každý druh pobytu obsahuje popis služieb a procedúr pre jednotlivé liečebné pobyty v každom hoteli či liečebnom zariadení.

Obľubené wellness hotely

Hľadáte troj či päťhviezdičkové hotely či ubytovanie s iným ratingom? Databáza wellness hotelov všetkých kategórií Vám poskytuje výber podľa krajiny, mesta, štandardu či prostredia:
- na Slovensku
- v Česku
- Poľsku
- Maďarsku
- Rakúsku
- Slovinsku.
 

Prečo nevyužiť aj aktuálne akciové ceny či ponuky? Vyberte si kúpele alebo aquaparky v ponuke miest s akciami na Slovensku a v Česku. Zvoľte si relax pobyt alebo  wellness pobyt alebo liečbu neurologických či onkologických chorôb. Prezrite si zoznam aktuálnych akciových ponúk ubytovania a relaxujte...                 Akciové ponuky
 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK