Urobte si víkendový pobyt alebo wellness vikend na chate s partnerom/kou

Wellness víkend vás príjemne naladí do pracovného týždňa. Čo však robiť, ak ste unavení práve teraz a dovolenka je v nedohľadne? Urobte si wellness pobyt doma alebo na chate.

Wellness programy v kúpeľných strediskách a wellness hoteloch využívajú silu liečivých rastlín, morskej soli, termálnej vody a bahna. Ich súčasťou sú osviežujúce hydromasáže, bylinkové kúpele i regeneračné masáže, medzi ktoré patrí relaxačná masáž hlavy a šije, olejová masáž proti celulitíde či lokálny bahenný zábal. Využite ich relaxačnú silu aj doma alebo na chate.
 

Nájprv pripravte program a prostredie :

Sviečky, olejčeky, masažný olej, vońave esencie a čisté osušky vyložte tak aby boli po ruke a vytvorili tu správnu atmosféru. Upečené kolačiky a misa ovocia tiež nie sú na zavadu. Nezabudnite na župany, teple ponožky či podkolenky a papuče.

Sadnite si spolu a napište si vikendový program, zahrňte tam :

Úvodná masaž hlavy

Posedenie a rozhovor pri pohari vina

Pozretie romantického ( alebo iný žaner podľa dohody) filmu

Kupeľ a masaž nôh

Posedenie pri krbe

Slaný kupeľ

 

Zbavte sa únavy a bolesti hlavy-Najprv v dlaniach rozotrite kvapku obľúbeného éterického oleja. Priložte ruky partnerovi/ke k nosu, ktorý zavrie oči a zhlboka dýcha. Potom jej/mu končekmi prstov jemne pomasírujte oblasť spánkov.
Skúste využiť aj skvelé relaxačné účinky masážneho ježka. Krúživým pohybom ním vymasírujte pokožku hlavy po bokoch. Postupujte odzadu smerom k čelu.
Krúživým pohybom sa snažte pohybovať pokožkou. Bolesť hlavy odstránite, ak palcom a ukazovákom zatlačíte do stredu ušného lalôčika (zistite hmatom, ktorý bod je najcitlivejší) a masírujete ho z oboch strán. Toto je dobrá priprava a naladenie na príjemný vikendový pobyt.
Ľadové nohy-Mnohé z nás kôli nim trpia aj v lete. Navyše studené končatiny zvyšujú riziko prechladnutia. Na studené nohy vyskúšajte teplý kúpeľ. Na prekrvenie je výborný kúpeľ s horčicovým semenom. Stačí jedna lyžica pomletých horčicových semien, ktoré pridáte do teplej vody. Nohy nechajte v kúpeli odpočívať desať minút. Potom ich osušte trošku si navzajom pomasirujte a šup do teplých ponožiek. Nohy si udržiavajte v teple nielen vo dne, ale aj v noci.
Krb a oheň ak byvate v dome alebo si výberte chatu s krbom, praskajúci oheň hlavne v jeseni a zime je to prave na zohriatie a zlepšenie nalady.

Slaný kúpeľ-Toto je hlavný bod wellness víkendu.Nielenže vás dokonale uvoľní, ale pomáha aj v boji proti celulitíde. Pridajte si do vane soľ z Mŕtveho mora a relaxujte v nej aspoň dvadsať minút. Soľ pokožku vzpruží, podporí jej prekrvenie a zabráni vysušovaniu. Voda má mať teplotu 37-39 stupňov, ani o jeden viac. Po kúpeli si môžete navzajom natrieť nohy kremom, telovým mliekom alebo anticelulitídnym prípravkom.
 

Olejová masáž-Skúste masáž nôh alebo rúk mierne ohriatym olejom s partnerom/kou . Masáž teplým sezamovým olejom podporuje prekrvenie a povzbudí krvný obeh. Počas nej sa odbúravajú stresové hormóny a telo uvoľňuje endorfíny, hormóny šťastia. Hlavne ak masaž rúk a nôh rozširite na celé telo …
 

Zábaly a masky- Nielen tvár potrebuje pravidelnú pleťovú masku. Doprajte si bahenné masky na krk, dekolt, ramená, chrbát i ďalšie problematické partie tela. Vašu pleť odľahčia aj aromatické pílingové gély, prípadne iné wellness prípravky, ktoré dnes dostanete kupit všade.
 

Vikendový a relaxačný pobyt Vás osvieži duševné aj telesné

Po celotýždennom zhone v práci, alebo aj doma, každému dobre padne krátky odpočinok..
Zmena prostredia  doma alebo na chate na  kúpeľno relaxačné zariadenie pôsobí blahodárne na celý organizmus.
Takýto krátkodobý víkendový pobyt spojený s niekoľkými wellness procedúrami, vhodným stravovaním a celkovou starostlivosťou Vám vráti opäť chuť do práce a do plnenia každodenných povinností.

pekná chata s krbom na šírave

 Samozrejme ak mate možnosť a viac financií využite wellness v luxusnom hoteli alebo inom zariadení kde sú k dispozicií iné formy wellness
 

   Tu si výberiete, máme  pre Vás viac ako 1 000 pobytov vo viac ako 250 hoteloch 

   na Slovensku, v Čechach, Maďarsku či Rakusku...

               TERAZ AKCIOVE CENY
 

                                            RELAXAČNĚ

                                             SKRAŠLOVACIE

                                               RODINNÉ

                                              VIKENDOVÉ

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK