Tipy na vikendové pobyty

Na celom svete chápe stále viac ľudí chape a využiva úlohu zdravého životného štýlu, pohybu a správnej výživy k dlhodobej pozitívnej nálade a tiež prevencii chorôb. Ak si chceme dopriať vikendový pobyt možeme okrem Slovenska navštívit aj Maďarsko. Okrem liečebných termálnych vôd tu najdeme aj širokú ponuku wellness služieb, kde je udržiavanie zdravia súčasťou relaxácie a zábavy a ktoré možeme ,,ochutnať,, počas víkendových pobytov..


Viac ako tisíc prameňov s termálnou vodou, viac ako 150 liečebných kúpeľov, z ktorých sú desiatky v Budapešti, jaskynné kúpele v Miskolc-Tapolca, najznámejšie európske jazero s liečivou vodou v Hévíz, pramene, z ktorých vyviera 400 miliónov litrov minerálnej vody ročne – to je len niekoľko z lákavých ponúk Maďarska. Prečo Maďarska ? lebo vzhľadom na vzdialenosti a dobré dialničné spojenie z Bratislavy, Nitry aj z Košíc je to krajina kde na kratšiu dovolenku možeme využiť aj predlžený vikend. Stačí deň dovolenky, vyraziť vo štvrtok večer a využiť vikendový pobyt na relax a oddych


Tí, ktorí túžia po úplnom odpočinku,

nemusia počas víkendového pobytu ani vyjsť z hotelov, vybavených dobrodružnými zážitkovými kúpeľmi a ostrovmi zdravia. Fínske a infra sauny, parný kúpeľ, ľadové sprchy, aromatické komory a odpočinkové izby, soľné komory, telocvične, salóny krásy a masáže ponúkajú ideálne miesto pre odpočinok, rekreáciu a oddych pre všetky vekové kategórie. Deťom poskytujú zábavu detské bazény. jacuzzi a bazény s umelým vlnobitím.


Tých, ktorí počas vikedového pobytu túžia aj po rušných nociach

a čulom kultúrnom živote, očakávajú hotely a kúpele v Budapešti. Zástancovia tichého odpočinku môžu nájsť wellness hotel podľa svojej chuti napríklad na brehu Balatonu (Balatonfüred, Keszthely, Siófok, Hévíz), alebo v pokojných malých mestečkách.
Zaslúženú povesť majú kúpele na Západnom Maďarsku (Tapolca, Bük, Sárvár, Zalakaros), v Severnom Maďarsku (Eger, Miskolc-Tapolca, Mezőkövesd), prípadne na Veľkej maďarskej nížine (Hajdúszoboszló, Gyula, Debrecín, Szeged, Nyíregyháza), kde na návštevníkov čakajú moderné aquaparky, termálne kúpele a desiatky hotelov, ponúkajúce wellness služby.
 

K osvieženiu počas vikedového pobytu

patrí samozrejme aj zdravé stravovanie a šport, ako aj možnosť výberu z niekoľko tisíc možností výletov. Okrem turistiky srdečne odporúčame aj jazdu na koni, bicyklovanie, tenis a rybárčenie, na viacerých miestach obohacuje rekreáciu aj golfový areál
Či sa chcete liečiť alebo si odpočinúť počas víkendového pobytu, nájdete ponuku podľa Vašich predstáv.

 

Všetko o MAĎARSKU + ceny, poplátky, ubytovanie atď nájdete TU,

tiež tu nájdete

MAX.POVOLENÉ RYCHLOSTI

OTVÁRACIE HODINY v OBCHODOCH

SVIATKY a DNI PRAC. POKOJA

DOLEŽITÉ TELEF: ČISLA

cca 1900 UBYTOVANI

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK