Najlepšie wellness pobyty na Slovensku,

 Ak si chcete užiť wellness pobyt bez dlhšieho cestovania, alebo lacný wellness pobyt cez predlžený vikend, mame aj na Slovensku viac ako 50 wellness hotelov rozných kategorií a vybavenia wellnes sveta..Od základného bazena a sauny až po saunové svety s 10 saunami a virivými bazenmi

Z väčšiny regiónov sa da dostať do najbližšieho wellness hotela do 2 hodin autom.

Keďže pomaly konči hlavná sezona dovoleniek a záujem sa presuva na wellness pobyty je dobre si takyto pobyt vybrať a rezervovať aspoň 2-3 týždne dopredu. Cenová ponuka wellness hotelov na Slovensku začina na 20 Eur za noc pre dospelú osobu a konči okolo 100 Eur. Pri dlhších pobytoch na 3 noci a viac mate možnosť najsť aj lepšiu akciovu cenu.

Wellness pobyt s deťmi.

Ak sa chystate na wellness pobyt na Slovensku aj s menšími deťmi je lepšie z dôvodov že rodinné izby sú v menšom počte, si takyto pobyt rezervovať ešte skôr ako bežný. Tiež bude stupať záujem o wellness pobyty, ktoré majú blizko lyžovanie alebo lyžiarské středisko.

Pobyt vo väčšine z týchto hotelov možete najsť u nášho partnera RELAXOS, kde si možete prečitať aj recenzie hotelov
 

Medzi najnavštevovanejšie wellness hotely na Slovensku patria :

• Wellness Hotel Chopok ****
• Wellness Hotel Kaskády **** Sliač
• Wellness Hotel Permon Podbanske ****
Hotel Grandhotel Bellevue****Starý Smokovec Výsoké Tatry
Wellness Hotel Aphrodite****Rajecké teplice
• Wellness Hotel Kontakt Stara Lesna ****
• Wellness Hotel Borovica **** Štrbské pleso
• Wellness Hotel Mountain View **** Poprad
• Wellness Residence Hotel****Donovaly
• Wellness Hotel Seasons *** Poprad
• Wellness Hotel Patince ****
• Wellness Hotel Diplomat **** Rajecké Teplice
• Wellness Hotel Eufória *** Nová Lesna
• Wellness Hotel Atrium *** Vysoké Tatry
• Wellness Hotel Sitno ***
• Wellness Hotel Senec ****
• Wellness Hotel BW Tulipán ****Tatr. Lomnica
• Hotel SOREA Sĺňava ***
• Hotel SOREA Titris Odborár ***
• Hotel SOREA Baník ***
• Hotel SOREA SNP ***
• Hotel SOREA Regia ***
Penzión U Mlynárky***Dudince

Ako a kde nájsť lacné wellness pobyty

Je tu sezóna wellness pobytov a zapršanú jeseň je dobre si spríjemniť wellness pobytom v peknom hoteli.
Ak chcete ušetriť alebo ste viacpočetná rodina, kde je dobré každé Euro, možete skúsiť hľadať lacné relaxačne či wellness pobyty. Pozrime sa na ponuku veducej spoločnosti vo wellness ponuke pobytov, ako to vyzerá ak hľadáme lacný wellness pobyt, ponuka je nasledovná.
 

Relaxos

Do 20 Eur na noc 3 pobyty
Do 25 na noc cca 16 pobytov
Do 30 Eur na noc cca 60 pobytov

Spoločnosť umožňujú hľadať pobyty podľa ceny a tým si korigovať ponuku a najsť tie lacné či najlacnejšie wellness pobyty. Pri cene cca 30 Eur za noc sa už ponuka cez spoločnosť Relaxos rozšíruje na celkom slušných 60 pobytov na Slovensku aj v zahraničí


Nezabudnite že v cene mate aj vstup do wellness centra čo je hodnota cca 8 -18 Eur

Wellness pobyt alebo wellness hotel ?

Je samozrejme to iste, až na to že wellness pobyt, by mal byť lacnejší ako je bežná cena za ubytovanie vo wellness hoteli, teda je to vlastne akciový pobyt vo wellness hoteli. Cena závisí aj od doby pobytu vo wellness hoteli. Čim dlhší pobyt tým nižšia cena v prepočte na jednú noc. Ďalšiu zľavu môžete ziskať ak sa na wellness pobyt vyberiete s priateľmi.
Atraktívne miesta s tipmi na oddych a upevnenie zdravia Vás zlákajú na oddých plný wellnessu a zdravého spôsobu života, pretože „pojem wellness“ je koncepcia životného štýlu, človeka ako celok – teda zdravej stravy a pohybu podporujúcej harmóniu tela, ducha a duševnú pohodu, usilujúca sa o predĺženie života a zvýšenie jeho kvality.


V blahodarných „svetoch wellnesu“ hotely svojich hostí rozmaznávajú podľa chute a samozrejme aj sumy za wellness pobyt.

 

K tomu prispievajú okrem luxusného prostredia aj s láskyplnou starostlivosťou zariadených izieb a relaxačných oáz V každom dobrom wellness hoteli sa o Vás prirodzene starajú odborne vzdelaní zamestnanci, športoví tréneri, maséri a kozmetičky, ktorí sa postarajú o to, aby ste sa počas pobytu v každom smere aktivizovali, uvoľnili a motivovali.

Wellnes pobyt ma telo ozdraviť zvonku aj z vnutra.

Vaše telo si cez wellness pobyt musí dopriať len to najlepšie. Vo wellness hoteloch si vyberajte práve preto vyváženú, chutnú, nezaťažujúcu stravu. Kvalitné wellness hotely ponukajú čerstvú, biologicky vypestovanú a hodnotnú – a samozrejme šetrne pripravenú, vyhovujúcim najvyšším nárokom doby. V bohatej ponuke – najdete všetko od specialit po chuťovky pre maškrtný jazyček. Rozdielne potreby si vyžadujú rozdielnu ponuku. Ak absolvujete wellness pobyt s deťmi možete im prave tu ukazať vzor a dať si mrkvový šalatík ako predjedlo.


Wellness hotely na SLovensku ponúkajú zábavu aj relax

Wellness hotely  sa vo svete aj na Slovensku pravidelne posudzujú podľa prísnych zdravotníckych kritérií. Každý z nich si však udržal svoju špecifickú atmosféru a znaky, od mimoriadnych kúpeľných zariadení a ponuke kompetentných športových centier až po špecifiká estetickej chirurgie – ponuka každého z nich si udržiava stále vysokú a špecifickú úroveň.

 

 

Tu si výberiete, máme  pre Vás už 1500 pobytov vo viac ako 300 hoteloch 

na Slovensku a strednej Europe

TERAZ AKCIOVE CENY

 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK