Na širave si nájdete chatu , penzión aj hotel podľa predstav.

V okoli Zemplinskej širavy sú nespočetné možnosti ubytovania pre jednotlivcov, rodiny aj skupiny či veľké akcie.

Jedná možnosť sú obytné bunky v rekreačnom stredisku Kaluža, blizko pri veľkom bazene. Ďalšou možnosťou sú drevené chatky hlavne na Bielej Hore ( Primestská oblasť ) alebo na stredisku Paľkov. Ďalej je možnosť sa ubytovať na private v obciach Kaluža a Klokočov. Pre rodiny či romantikov je v okolí Zempl. širavy viac ako 100 chatiek a chat na prenájom. Nájdete tu za dostupné ceny aj penzióny pri Kamenci či na stredisku Hôrka ( Luč ). Pre náročnejších hostí je v okolí širavy na ubytovanie viac ako 10 hotelov od turistických až po luxusnejšie s bazenom a ďalšími službami.. Cenové relácie sa pohybujú od 5 Eur do 50 Eur na osobu a noc.

 

Prenájom chaty na šírave nie je problem

stačí si vybrať ponuka pozostava z malých drevených chatiek až po luxusné vily pre 10 a viac osob. Najlepšie je hľadať aspoň mesiac pred pobytom. Prenajom chaty na širave vám vieme zabezpečiť. Ceny za prenájom chaty na šivave sa pohybujú od 7 do 15 Eur za osobu alebo od 30 do 100 Eur za objekt na noc. Vyhodnejšie sú pobyty na 2 a viac nocí .

Prenájom chaty na širave je možné dohodnuť aj telefonický a prevodom z účtu zaplatiť zálohu. Na prenájom sú chaty na širave v strediskách Primestská, Medvedia Hora, Luč, Kamenec a Klokočov. Prenájom chaty na širave je možné dohodnuť aj na dlhšiu dobu niekoľko týždňov a užívat si krásnu prírodu. Z okolia širavy je autom do Michaloviec cca 10 minut. K veľkým výhodam prenajmu chaty na širave patrí možnosť relaxu v hotelových bazenoch hotelov Juliana, Vojenská zotavovňa, Poštar a Chemes, kde sa môžete aj stravovať.

pre viac informácií volajte 0915 967280 alebo pište na pobyty.dovolenky@gmail.com

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK