Na RODINNÝ VÍKEND V AQUAPARKU si prichystajte cca 250-400 EUR


Radi by ste sa s rodinou vybrali na dovolenku k moru ale musíte starostlivo odkladať každé euro? Ak vám to vaše finančné možnosti nedovoľujú, nemusíte roky šetriť na luxusnú dovolenku, spríjemniť prázdniny svojim deťom môžete aj na Slovensku. Môžete skúsiť akvaparky, či náučné výlety po našich hradoch a zámkoch. A navyše, ušetrené peniažky si môžete schovať na budúcoročnú vytúženú dovolenku pri mori. Takýto relaxačný víkend vás výde na 250až 400 eur podľa toho, ktorý aquapark navštívite a aké služby a ubytovanie si vyberiete. Rozdiel v cene pobytu pre štvorčlennú rodinu môže byť až 150eur.
Zábava pre každého
Aquaparkov je na Slovensku niekoľko. Od klasických letných kúpalísk sa líšia bohatšou ponukou zábavy, relaxu a služieb, celoročnou prevádzkou a tiež vyššími cenami. Rozdiely sú však aj medzi nimi.
Napríklad v najväčšom stredisku vodnej zábavy na Liptove –v Aquaparku Tatralandia –zaplatí štvorčlenná rodina za dve noci a tri dni cca 250 eur. ,,V cene je zahrnuté ubytovanie pre štyri osoby v apartmáne s kuchynkou, vstup do akvaparku, parkovanie, detské ihriská či detský kútik,´´ Zábavu si tu užijete na 29toboganoch a šmýkačkách, v 13 bazénoch s vodou od 24do38 stupňov, množstve detských atrakcií, sú tu ihriská na tenis, basketbal, volejbal či minigolf, bowling a3 D kino. ,,Každý deň je program, o ktorý sa stará tím animátorov a počas víkendov prebiehajú rôzne tematické akcie. V susedstve je aj westernové mestečko.´´
Ak chcete niečo ušetriť na víkende v aquaparku Aquacity Poprad, ubytujte sa v niektorom z priľahlých penziónov. Môžete sa ubytovať aj v hoteloch patriacich akvaparku, no počítajte s cenou od210eur za dvojlôžkovú izbu s prístelkou na jednu noc. Tu však zas ušetríte na vstupnom. ,,Hostia ubytovaní v našich hoteloch majú vstup do akvaparku neobmedzený počas celého svojho pobytu,´´. Za celodenný vstup pre dvoch dospelých a jedno dieťa zaplatíte36eur. ,,Deti do120centimetrov majú vstup do celého areálu za desať centov.´´V cene vstupného máte k dispozícii termálne bazény, vodné atrakcie, Mayskú pyramídu so šmýkačkami,50-metrový plavecký bazén, sauny, detské bazény, relaxačné bazény a mnoho ďalšieho.
Plavba po Dunaji
Ak sa vám nechce cestovať na sever Slovenska, môžete navštíviť aqupark Wellness Patince neďaleko Komárna. Tu podľa marketingovej manažérky Anny Plačkovej vychádza víkendový pobyt štvorčlennú rodinu na342eur. ,,Pobyt zahŕňa ubytovanie s polpenziou, neobmedzené vstupy do bazénov, saunového sveta, fitnescentra, vyhliadkovú plavbu po Dunaji, bezplatné parkovanie, celodenný animačný program pre deti a rôzne cvičenia a prednášky o zdravom životnom štýle.
Ukážky cien pobytov vo vodných centrách na Slovensku
1.Aquathermal Senec
-dospelí na deň :20
-deti na deň :12
-rodina(2+2)na deň :64
-ubytovanie :mimo areálu
-víkendový pobyt :312v cene je vstupné na tri dni a ubytovanie pre4osoby na dve noci v penzióne za120eur.

2.Wellness Patince
-dospelí na deň :10
-víkendový pobyt :342ubytovanie pre4osoby na3dni, polpenzia, neobmedzené vstupy, sauna, fitness, plavba po Dunaji, animácie pre deti, cvičenia a prednášky

3.Vodný raj Vyhne
-dospelí na deň :11
-deti na deň :8,50
-rodina(2+2)na deň :30
-ubytovanie :mimo areálu
-víkendový pobyt :210v cene je vstupné na tri dni a ubytovanie pre4osoby na dve noci v penzióne za120eur

4.Tatralandia
-dospelí na deň :17
-deti na deň :8
-rodina(2+2)na deň :36
-víkendový pobyt :260v cene je ubytovanie pre4osoby na2noci v apartmáne s kuchynkou, vstupné na3dni, detské ihriská

5.Meander Park Oravice
-dospelí na deň :17
-deti na deň :12
-ubytovanie :mimo areálu
-víkendový pobyt :252 v cene je vstupné na tri dni a ubytovanie pre4osoby na dve noci v penzióne za150eur. Jedna osoba zadarmo.

6.Aquacity Poprad
-dospelí na deň :15
-rodina(2+1)na deň :36,10
-víkendový pobyt :244,30 v cene je vstupné na tri dni a ubytovanie pre4osoby na dve noci v penzióne za136eur. Hostia ubytovaní v hoteloch Seasons a Mountain View majú vstup do akvaparku v cene ubytovania.
 

ceny sú len orientačne zistené v júli 2010
 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK