Letná sezona 2011 začala aj na šírave.

Ing. Jozef Jankaj.Letná turistická sezóna sa v tomto roku na Zemplínskej šírave začala oficiálne 19. júna 2011 v rekreačnom stredisku Klokočov sprievodným programom, plným zábavy a hudby. Program obohatila skupina s kubanskou spevačkou , tanečnice brazilských tancov a superstarista Ján Bendik, Záver spríjemnila modná prehliadka atraktívna pre damy aj pánov . Deti a mladež počas programu zábaval populárny majster N. Program bol prístupný návštevníkom Zemplínskej šíravy bez poplatku.

                                    
Na rekreantov čaká počas tohto leta aj jedna novinka, a to novozriadené táborisko v stredisku Paľkov. Miestna samospráva momentálne rokuje s viacerými záujemcami o podmienkach usporiadania letných hudobných festivalov v rekreačnej oblasti Klokočov.

 

Aj stredisko Kaluža je na letnú sezonu pripravené.

Predsezonnou úpravou prešli v uplynulých dňoch aj pláže v blízkosti kúpaliska v rekreačnom stredisku Kaluža. Bazén je nápustený a vzorky vody vyhoveli aj  rozboru hygienikov. Turistom tu budú počas leta k dispozícii zrekonštruované sociálne zariadenia so solárnym ohrevom vody, informoval starosta Kaluže Ján Čuchran. Prichádzajúce leto prinesie na Zemplínsku šíravu aj viacero kultúrnych a spoločenských akcií. Nebude chýbať Zemplín veterán rallye, Dni vína vo Vinnom, folklórny festival či Easthetic festival, festival Dohoda ako aj tradičný zraz motocyklistov. Zemplínsku šíravu môžu spoznávať turisti i počas tohto leta prostredníctvom výletnej plavby loďou.

Ubytovanie pri širave je dostupné pre každého podľa výberu v chate aj v penzionoch a hoteloch v cenách od 5 do 50 Eur za noc.
                                                          www.najdovolenka.eu/ubytovanie-sirava2/

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK