Letná sezona 2011 na širave už začína, využite aj vy veľký výber chat na prenájom.

Rekreačná oblast Zemplínska Šírava je strediskom na východnom Slovensku. Je to naše slovenské more, ktoré obklopuje nádherné prostredie v každom ročnom období. Najnavštevovanejšie strediská predstavujú Kamenec, Lúč a Klokočov.


Rekreačná oblasť prekvitá množstvom rozmanitých chát v nádhernom prostredí.

V okolí sa nachádzajú aj hotely, ktoré poskytujú relaxačné služby ako bowling, biliard, stolný tenis, tenis, plavárne, reštaurácie a pod. Chaty sa využívajú na prenájom, vhodné na oslavy, výnimočné príležitosti, svadby. Nájdu sa tu aj celoroční obyvatelia, ktorí milujú prírodu.
Prostredie na prechádzky, túry. V lete sa tešia záujmu stánky, motel kamenec, ktorý  obohacuje leto diskotékami, čo využijú mladí ľudia, ktorí radi spoznávajú nových ľudí. Chaty sa nachádzajú v tichom prostredí.

Hlavnou výhodou je veľký výber chát na prenájom.

Nájdu sa malé pre štyri- päť osôb a nájdu sa aj veľké pre desať- pätnásť osôb.
Veľmi dobrý prínos pre zdravie dospelých aj detí je prenájom chaty nad Šíravou priamo v lese - na dobu päť až desať dní. Ovzdušie lesa a vodnej nádrže pôsobí veľmi dobre na pľúca a priedušky. Ak si prenájmete chatu máte tam súkromie, môžete si zobrať psíka so sebou. V lete môžete využiť kúpanie, príjemné prechádzky, zbieranie húb. Pri stánkoch sa nachádza viac bazénov aj bazen pre menšie deti.
Absolvujte krásny pobyt na Slovensku plný zábavy, prírody, milých ľudí a iných prekvapení. Na svoje si prídu či už mladí ľudia s chuťou sa zabávať, spoznávať nových ľudí, ako aj rodinky s deťmi na príjemné kúpanie, prechádzky a starší ľudia na oddych. Neváhajte a strávte aj Vy leto v prenajatej chate na Šírave.


Prenájom chaty na širave ponuka veľa možnosti za výhodné ceny

prenajom chaty na šírave nie je problem stačí si vybrať ponuka pozostava z malých drevených chatiek až po luxusné vily pre 10 a viac osob. Najlepšie je hľadať aspoň týždeň před pobytom. Prenajom chaty na širave vám vieme zabezpečiť. Ceny za prenájom chaty na širave sa pohybujú od 7 do 15 Eur za osobu alebo od 60 do 100 Eur za objekt na noc. Vyhodnejšie sú pobyty na 2 a viac nocí .Prenájom chaty na širave je možné dohodnuť aj telefonický a prevodom z účtu zaplatiť zálohu. Na prenájom sú chaty na širave v strediskách Primestská, Medvedia Hora, Luč, Kamenec a Klokočov. Prenájom chaty na širave je možné dohodnuť aj na dlhšiu dobu niekoľko týždňov a užívat si krásnu prírodu. Z okolia širavy je autom do Michaloviec cca 10 minut. K veľkým výhodam prenajmu chaty na širave patrí možnosť relaxu v hotelových bazenoch hotelov Juliana, Vojenská zotavovňa, Poštar a Chemes, kde sa môžete aj stravovať.


Prenájom chaty si môžte zabezpečiť na tel. 0915 967 280

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK