Kedy a ako pomáhajú pobyty na chudnutie.

Nedari sa Vám schudnuť v bežnom pracovnom zhone a pri starostiach. Najdite si relaxačný pobyt na chudnutie a objednájte si ho. najlepšie aj s kamaratkou, kamaratom. Ak si pobyt objednáli napr. O dva týždne už dnes sa začnite připravovat. Pobyt by mal byť vyvrcholením Vášej snahy alebo naopak začiatok po ktorom budete pokračovať. Ak potrebujete schudnuť napr. 20 kg určite to nebude skôr ako za 3-6 mesiacov Myslíte pozitivne. „Prvý krok k dobrej postave je sila, ktorú v sebe nájdete. Veriť, že schudnuť dokažete, je polovičná výhra. Myslite na to, že s každým kilogramom tuku, ktorý zhodíte, ste nielen štíhlejší, ale aj zdravší a vitálnejší.

                     


Počas pobytu na schudnutie alebo redukciu vahy by ste sa mali naučiť základy autosugescie.

 Predstavujte si ako budete štihlý/á toto je pri chudnutí veľmi dôležité. Schopnosť autosugescie má podľa väčšiu silu, ako si dokážeme predstaviť. Ráno, počas dňa aj pred zaspávaním si opakujte jednu až tri pozitívne vety. Napríklad: Mám sa rad/a, som skvelý/á. Darí sa mi chudnúť...
Jedzte podľa svojho typu a spaľovania . Niekomu viac vyhovuje obmedziť počet jedál Inemu množstvo jedla. To je kľučové
Stravujte sa pravidelne a dodržiavajte svoj čas jedenia: Medzi jednotlivými jedlami môžete konzumovať ovocie a zeleninu v surovom stave, ale až po 2 hodinach a po mäsitom jedle aj neskôr.. Nezabudnite na dostatočný prísun tekutín.
Nesmiete pociťovať silný hlad.

 Pri pravidelnom jedení budete mať stále dostatok energie a zabránite tak návalom prejedania sa.

Štyri sýte jedlá denne sú o.k. Počas chudnutia by však mala prevládať zelenina a menej mastné pokrmy.
Aspoň dvakrát týždenne športujte. Počas pobytu na schudnutie by ste mali prebrať základy vhodných cvičení. Cvičiť by ste mali aspoň dvakrát týždenne minimálne 1 hodinu. Vhodná je kalanetika, joga a ľahké naťahovanie.

Nezabudnite na zdravotné cvičenia, ktoré podporí vašu snahu pri chudnutí.

Ak máte vysokú nadváhu, podporujte chudnutie plavaním a pravidelnými prechádzkami na čerstvom vzduchu.
Pravidelne odpočívajte. Relaxovať znamená dokonale si oddýchnuť a nabrať dostatok telesných a duševných síl na zmeny, ktoré vás pri redukcii hmotnosti čakajú. Po návrate z pobytu na schudnutie pokračujte v autosugescií.Vytvorte si pokojný kútik a požiadajte rodinu, aby vás nerušila. Denne 30 minút len pre seba robí zázraky.

 

 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK