Ako si vybrať DOVOLENKU alebo ,,za malo peňazí veľa muziky ,,

Poznáte to porekadlo, do určitej miery je realizovateľné. Dnes som bol v našom meste kúpiť si zmrzlinu, mal som aj včera a dnes mi syn odporučil inú predajňu, či stánok, na názve nezáleží. Tak som ho poslúchol a bol som ,,šokovaný´´ za tú istú cenu dvojnásobok, ani som to nevládal zjesť...V blizkosti do 100 m sú ďalšie 2 a vo všetkých troch ľudia kupovali.

Človek žije v tom, že je predsa konkurenčné prostredie a konkurenčný boj prinúti mať rovnaké či podobné služby...NEPLATÍ TO...za trochu námahy človek môže ziskať oveľa viac. Takže ako na výber dovolenky.

Určte si termín, potom dĺžku, dopravu a ubytovanie napr. 20 júna na 10 dní letecky do hotelíka s polpenziou pre 4 osoby, a teraz hľadajte a porovnávajte. Alebo môžete na to ísť opačne určíte si cenu pre 4 osoby napr. 1 500 Eur a snažíte sa za tú cenu nájsť najlepšiu ponuku či Last minute. Nemusite navštíviť 10 cestoviek, sú agentúry, ktoré nájdete na internete a zastupujú aj 30 cestoviek, ak oslovíte 3 máte pokrytú veľkú časť trhu. Veľa šťastia pri výbere tej najlepšej dovolenky, aby ste pri návrate mohli so mnou konštatovať,,za málo peňazí  veľa muziky,,

Užite si prijemný relax v krásnom hoteli, či na chate...

 

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK