Ako rychlo schudnuť pred dovolenkou ?

Poznáte to, chystáte sa na vytúženú dovolenku, čaká vás zaslúžený odpočinok, prípravy sú v plnom prúde…Máte zbalený kufor, pripravené doklady, chýba už len jediné, k vode potrebné, plavky. Ak nie ste typ, ktorý musí mať každú sezónu plavky podľa najnovšej módy, iste ste si tie svoje po minuloročnej sezóne starostlivo odložili. Teraz prišiel ten čas znova ich oprášiť. Obliekate si svoje krásne plavky, v mysli ste niekde na pobreží Stredozemného mora, keď s hrôzou zistíte, že vaše plavky sa počas zimy akosi scvrkli. Čo robiť? Blíži sa čas odchodu na dovolenku a na zbytočné míňanie peňazí nemáte ani čas, ani chuť.

Čo tak skúsiť ľahkú letnú diétu? Veď ročné obdobie, ktoré je na chudnutie ako stvorené je práve leto. Nemusíte vyzerať ako modelka z prehliadkového móla, vychudnuté kostry sa dnes už aj tak nenosia, stačí ak schudnete zopár kilogramov, a nielen, že sa zmestíte do svojich krásnych plaviek, navyše nadobudnete väčšie sebavedomie. Tak načo čakať, začíname s príjemnou a bezbolestnou premenou do krásy.
Možností je niekoľko. Upravíme denné dávky jedla tak, aby sme jedli viac doobedu a menej poobede a večer. Delená strava, malé raňajky, menšie porcie, ktoré si doprajete viackrát za deň a iné.

K tomu všetkému ešte štipka chuti a dobrej vôle a váš sen o krásnej postave je čoraz bližšie. My vám ponúkame niekoľko receptov, ktorými zaženiete hlad, ale zároveň aj schudnete. Ak chcete chudnutie urýchliť alebo schudnúť viac, doprajte si viac pohybu, podľa možnosti buď na záhradke, dlhšie prechádzky so psíkom, loptové hry s deťmi alebo pomôže aj obyčajná deka pred telkou, kde miesto pohodlného leňošenia skúsite zopár jednoduchých pohybov a cvikov s nohami a rukami, všetko sa ráta.
Ananásovo –jogurtová diéta
Každý deň pred raňajkami zjeme 1 biojogurt zmiešaný s 50g čerstvého ananásu. Na desiatu si dáme pomarančovo –mrkvovú šťavu(100ml pomarančovej šťavy, 75ml mrkvovej šťavy, 1lyžička medu, 1lyžica pomletých ovsených vločiek). Na olovrant 100g šampiňónov podusených na lyžičke olivového oleja. Nezabúdame ani na pitný režim –počas dňa vypijeme 2 –3 litre tekutín(minerálku, alebo ovocný prípadne bylinkový čaj, nepijeme kávu ani čierny čaj, pretože viažu vodu). Tesne pred spaním zjeme 30g pečených morčacích pŕs marinovaných v dvoch lyžičkách citrónovej šťavy a k tomu mesiačik pomaranča. Dodáme tak organizmu potrebný biotín, kyselinu panthoténovú, bielkoviny a vitamín C, ktoré podporujú vzhľad a kvalitu pleti a vlasov.
DENNÉ MENU - UKÁŽKA
Raňajky :Obložený chlebíček so syrom a paradajkou
Plátok celozrného chleba potrieme pol lyžičkou rastlinného masla, obložíme plátkami paradajky a kúskami nízkotučného(30%)taveného syra.
Obed :Špagety so šunkou a ananásom
V slanej vode uvaríme 30g špagiet, precedíme a dáme na tanier. 30g šunky pokrájame na kocky a krátko opečieme na lyžičke horúceho oleja. Pridáme 200g nadrobno nakrájaného čerstvého ananásu a póru. Postupne primiešame 2lyžice zeleninového vývaru a dve lyžice bieleho jogurtu. Osolíme, okoreníme a nalejeme na špagety.
Večera :Jogurtovo –kokosová studená misa
1téglik vanilkového biojogurtu(150g)pomiešame s 5g strúhaného kokosu a troškou škorice a vlejeme do hlbokého taniera. Pridáme nadrobno nakrájaný čerstvý ananás(200g)a 50g sójových klíčkov. Zajedáme dvoma celozrnými sušienkami.
Podobné účinky na redukciu hmotnosti okrem ananásu majú aj maliny.

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK