Aj lacná dovolenka môže byť pekná dovolenka

Týka sa to hlavne rodín s deťmi do 12 rokov, môžete ušetriť až 50 % ak pôjdete na dovolenku v júni alebo septembri (budete sa tešiť celé leto ) ak pôjdete do krajín ako BULHARSKO, TALIANSKO či CHORVÁTSKO a využijete akcie deti zdarma. Taká dovolenka pre 4 člennú rodinu môže stáť od 600 Eur, čo je prijateľná cena, oproti 2000 Eur cez hlavnú sezónu v atraktívnejších krajinách. Ak si z časti ušetrených peňazí dovolíte pekné nákupy budete na dovolenku spomínať aj viac ako rok.

 

Zľavy pri kúpe dovolenky v poslednej chvíli sú totiž v mnohých prípadoch postatne vyššie ako zľavy, ktoré cestovky ponúkali pri kúpe zájazdu v niekoľkomesačnom predstihu. Tie zväčša neprekročili 20 percent, zatiaľ čo v akcii last moment sa dá zájazd kúpiť o 40 či o 45 percent lacnejšie oproti cene z katalógu.

Preferencie sa zmenili

Viaceré cestovné kancelárie, aj keď nie všetky, potvrdzujú pokles záujmu o dovolenky v Egypte či Tunisku, niektoré aj vo vybraných gréckych letoviskách. Odôvodňujú to nárastom cien ubytovania v Egypte, ale aj čiastočnou zmenou preferencií dovolenkárov.

Zmenu preferencií dokresľuje aj výška zliav. Zájazd do Egypta alebo Tuniska sa dá kúpiť dva až tri týždne pred odletom o desatinu, ale aj o tretinu lacnejšie oproti katalógovej cene.

Pred začiatkom hlavnej sezóny však mnohé cestovky ponúkajú so zľavami aj tie krajiny, o ktoré záujem stúpa. Takou je napríklad Turecko, ktoré podľa cestoviek aj vďaka dobrému pomeru ceny a kvality služieb preferuje stále viac našich dovolenkárov, najmä rodín s deťmi.

VÝHODNÁ a LACNÁ DOVOLENKA- tu nájdete dovolenky pri mori LETECKY od 250 Eur/dosp.osoba. Naš TIP : vyplnte len cenu, typ (pri mori) a dopravu..

..

Dovolenka

Zarob si na šperky, dovolenky a wellnes pobyty, návod najdeš na www.webporadca.eu

                    PRIDAJTE SA K MILIONOM ĽUDÍ A SPRAVTE SI MODERNÝ WEB ZDARMA UŽ ZA 5 MINÚT

                                             

                      ÚVODNÁ STRÁNKA, KDE NAJDETE NAJVIAC PONUK